{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

 Milline on planeetide seis järgmisel nädalal?   

 Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 


 



Hea uudis on see, et planeetide seis on pigem hea järgmisel nädalal ja seda kõikide tähemärkide jaoks. Isegi nende seis, kelle jaoks järgmine nädal ei tule võib-olla kõige parem, ei ole kõige hullem. Juba ainuüksi selle tõttu tuleks suhtuda horoskoopidesse filosoofiliselt. Seda enam, et sügis ongi erinevaid värve täis ja pimeda ajaga ei jää muud üle, kui tuleb leppida. Kõik on suhteline - ei ole olemas ainult head või halba olukorda. Kui järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajate jaoks (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teisi on jälle ees ootamas natuke keerulisem nädal. 

 


SÕNN

Sõnni elu võib olla järgmisel nädalal natuke pingelisem. Armastuse planeet Veenus on nimelt Sõnni märgiga vastasseisus Skorpioni märgis. Veenus ei ole üksnes suhete- ja harmoonia planeet, vaid lisaks kõigele ka Sõnni märki valitsev planeet. Veenus on hetkel tiirlemas Skorpioni märgis, Skorpioni märk jääb sodiaagirattal täpselt Sõnni märgi vastu, täiendades viimast. Milline planeet Skorpionis hetkel ka ei viibi, Sõnni jaoks ei ole see kunagi kerge. Sõnnile meeldib nautida elus väikeseid ja lihtsaid hetki, Veenus Skorpioni märgis on otsustanud Sõnni aga emotsionaalselt ja vaimselt puhastada. Selle tõttu võib Sõnn hakata üle mõtlema ja nägema probleeme seal, kus neid ei ole. 

 

 

Skorpioni planeet Pluuto on hetkel Kaljukitse märgis. Ent õnneks saadab Marss Sõnnile head energiat, aidates tal pinna peal püsida. Praegu on õige hetk, et hoida kontakti lähedastega ja ümbritseda end nendega, kes aitavad sul tuju tõsta. Kallis Sõnn, ära veeda oma aega nendega, kes kunagi millegagi rahul ei ole. Järgmisel nädalal pead sa õppima rohkem ennast armastama, olema parem nii iseenda, kui teiste vastu ja kõik läheb hästi. 

 

LÕVI

Lõvi vajab kiiremas korras puhkust. Nii nagu Sõnn, ei ole Lõvi ilmselt oma parimas vormis. Mis selle põhjustajaks on? Jällegi Veenus Skorpioni märgis. Ehkki Skorpioni märk jääb Sõnni märgiga opositsiooni, moodustab ta ka Lõvi märgiga pingelise nurkseisu. Veenus Skorpioni märgis võib päevavalgele tuua kõik selle, mida Lõvi on tahtnud unustada ja mis tema elus on korrast ära. Toksilised suhted, eraeluga seotud probleemid, väljaütlemata asjad ja lahendamata konfliktid. Lõvi ei saa enam jaanalindu mängida ja ignoreerida seda, mis talle oma sõprade või kaaslase juures ei meeldi. 

 

 

Hea oleks, kui ta siiski sääsest ei hakka elevanti tegema. Veenus Skorpionis ärritab Lõvi ent see ei ole veel põhjuseks, miks hakata igast väikesest asjast suurt probleemi tegema. Lõvi ei maksa liiga pessimistlikuks muutuda ja pead norgu lasta, sest tal on taevalaotuses ka tugevaid liitlasi. Päike ja Jupiter, mis sümboliseerivad energiat ja head õnne, toetavad Lõvi. Mõlemad taevakehad on hetkel Õhumärkides, saates Lõvile vajalikku energiat. Kõikide märkide järgi ei kaota Lõvi oma rõõmsat meelt hoolimata kõigest, mida järgmine nädal kaasa tuua võib. 



Kommentaare ei ole