{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Aeg on oktoobrikuu vastu võtta. Planeedid on otsustanud tuua järgmisel nädalal õnne kolme tähemärgi esindajatele.    ...

 Aeg on oktoobrikuu vastu võtta. Planeedid on otsustanud tuua järgmisel nädalal õnne kolme tähemärgi esindajatele. 

 


 


Ja ongi septembrikuu läbi saamas. See aga tähendab, et metsas saab alguse värvikirevuse aeg. Elurütm muutub aeglasemaks. Päike on Kaalude mängis ja selle tõttu katsuvad ilmselt kõik leida hetkel oma ellu rohkem harmooniat ja tasakaalu. Planeedid soovitavad meil rohkem enda eest hoolitseda. Merkuur (suhtlemine) ja Päike (elujõud) leevendavad pingeid. Nii mõnedki keerulised probleemid peaksid leidma lahenduse. Armastuse planeet Veenus soovitab aga kuulata oma südant. Veenus moodustab hetkel pingelise aspekti Pluutoga, see aga tähendab, et oma unistusi ei tohi võtta tõe pähe. 

Järgmine nädal peaks tulema üsna rahulik. Kuu on Neitsi märgis esmaspäeval ja teisipäeval, seejärel kolmapäeval Kaalude märgis. Oktoober peaks tulema palju parem. Planeedid toovad aga järgmisel nädalal head õnne kolme tähemärgi esindajatele. 

 

 


KALJUKITS

Septembrikuu ei olnud Kaljukitsede jaoks kõige parem, ent oktoobris tundub, et tema asjad hakkavad liikuma taas õiges suunas ja kõik saab korda. Juba mitmendat päeva soovivad planeedid Kaljukitsele head. Veenus ja Neptuun toetavad teda kõikides ettevõtmistes, see aga tähendab, et praegusel hetkel on tulevik tema jaoks paljutõotav. Armastuse ja unistuste planeedid hoiavad tal silma peal, aidates Kaljukitsel näha oma tulevikku teises valguses. Planeedid soovitavad tal olla ettevõtlikum ja sirutada oma tiivad välja. Kõik muutub võimalikuks. Kaljukits peaks muutuma palju enesekindlamaks ja nägema teisi võimalusi. Veenus aga moodustab ilusa liidu Marsiga (ambitsioon), muutes Kaljukitse julgemaks.  See peaks talle suurt kasu tooma enne kõike töö juures, kus ta leiab endale ootamatuid toetajaid. Ka raha peaks järgmine nädal Kaljukitsele kaasa tooma. Raha, mida ta vajab selleks, et oma unistusi ellu viia. Uued võimalused on avanemas.

Aeg on seada endale uued eesmärgid. Kaljukitse leidlikkus pääseb järgnevatel päevadel esile. Oktoobrikuu alguses peaks Kaljukitsel olema kindel siht silme ees. Ta teab, mida ta tahab ja leiab võimaluse, kuidas oma tahtmist ellu viia. Ta teab, kuhu ta välja jõuda tahab, leiab lahendused oma probleemidele ning surub oma arvamust läbi. Kaljukits võtab ohjad enda kätte ja hakkab oma saatust juhtima. Hea oleks, kui ta ümbritseks end nendega, keda ta usaldada võib, sest nii jõuab ta kaugemale ja suudab rohkem. 

 

 

 

KAKSIKUD

Järgmisel nädalal ei tule miski ega keegi Kaksikute õnne rikkuma. Planeedid ise kaitsevad teda kõige halva eest. Hea õnne planeet Jupiter on Kaksikute märgis. Praegusel hetkel hoiab Jupiter rohkem kui kunagi varem oma lemmikul silma peal, hoolitsedes selle eest, et viimasel kõik hästi läheks. Päikesesüsteemi kõige positiivsem planeet tõukab Kaksikuid suurtele tegudele. Väga hea periood on Kaksikute elus algamas. Just praegu on õige aeg, et olla ettevõtlik ja riskida suurelt. 

Merkuur Kaalude märgis (sõbramärk), toob samuti Kaksikutele head õnne kaasa. Kõikide märkide järgi toob järgmine nädal Kaksikutele mitu head uudist. Asjad hakkavad iseenesest liikuma õiges suunas. Töö juures on teda ees ootamas üks tore üllatus. Võib isegi juhtuda, et talle tehakse üks hea pakkumine, millest oleks raske ära öelda. Võib ka juhtuda, et ta saab ametikõrgendust või alustab ta uue projekti elluviimisega. Ka eraelus on teda ees ootamas nädal täis toredaid üllatusi, nende seas üks tore kohtumine võib aset leida. 

 

 

 

VÄHK

Vähikesele ei meeldi see, et suvi on läbi saanud ja sügis kätte jõudmas. Külmad ja pimedad ilmad ei ole talle meele järele. Vähikesele meeldib ümbritseda end lähedaste inimestega, kes on talle kallid ja kes aitavad tal pimeda aja kiiremini üle elada. Ent sellel aastal on asjad teised ja tundub, et hooajaline depressioon teda sel korral ei puuduta. Planeetidel on tema jaoks teised plaanid. Marss on hetkel Vähi konstellatsioonis tiirlemas. Punane planeet saadab Vähile energiat, muutes teda ettevõtlikumaks. Marss toob talle ka häid juhuseid kätte. Tänu Marsi abile ei karda Vähike enam midagi, vaid viib kõik oma plaanid ja unistused ellu. 

See peaks talle kasulikuks osutuma eraelus ent ka töö juures on teda ees ootamas väga hea periood. Vähike ei püsi üldse enam paigal. Ta alles näitab, milleks ta võimeline on. Mitmed plaanid saavad ellu viidud. Järgmisel nädalal peaks Vähk olema õnnelikum kui kunagi varem. Veenus sõbramärgis saadab talle samuti head energiat. Nii head nädalat pole Vähikese elus ammu olnud. Iga päev peaks talle tooma ühe hea uudise. 


Kommentaare ei ole