{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

Järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele, kelle jaoks planeetidel on varuks palju häid uudiseid.   ...

Järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele, kelle jaoks planeetidel on varuks palju häid uudiseid. 


 


Mõned muutused on meid ees ootamas. Pingelisem ja kiirem aeg on nüüd seljataga. Viimase täiskuuga Kalade märgis algas uus peatükk, uus ajajärk meie elus. Päike on lahkumas Neitsi märgist, et siseneda Kaalude märki. Kaalude aeg on ametlikult algamas, mis peaks tooma harmooniat ja tasakaalu meie igapäevasesse ellu. Tänu sellele õpime me paremini hindama iga päeva, hoidma oma suhteid ning väärtustama neid, kes meie elus on. 

23. septembril lahkub Veenus Kaalude märgist, et siseneda Skorpioni märki. Skorpioni märgis peaks armastuse planeet muutma valitseva õhkkonna kirglikumaks ja emotsionaalsemaks. See peaks omakorda vürtsitama omavahelisi suhteid. 26. septembril siseneb Merkuur Kaalude märki, muutes meie suhteid teistega paremaks. Merkuur paneb meile suhu õiged sõnad ning muudab vestlused sujuvamaks ja ladusamaks. 

 

Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne? 

 

 

AMBUR

Järgmine nädal peaks algamas üle ootuste hästi kõikide Amburite jaoks. Tundub, et hea õnn saadab seda Tulemärki hetkel igal sammul. Tänu sellele on Ambur palju enesekindlam ja julgem ning hakkab veelgi suuremaid plaane tegema. Järgnevatel päevadel toovad Amburile õnne Veenus ja Päike Kaalude märgis. See on õige hetk, et sihtida kaugele ning uskuda võimatut. Iga päev võib Amburile tuua häid uudiseid. Igal päeval on tema jaoks varuks toredaid üllatusi. Veenus ei ole mitte ainult armastuse, vaid ka raha planeet, kõikide märkide järgi tundub, et ühel või teisel moel saab Ambur kopsaka rahasumma. Ilmselt kulub see praegusel hetkel ära. Päike aga aitab Amburil oma eesmärke ja plaane ellu viia, hoolitsedes selle eest, et tal kõik hästi läheks. 

Kõik, mida Ambur puudutab, võib muutuda kullaks. Mitmed lepingud ja kokkulepped saavad sõlmitud. Mitmed toredad jutuajamised peetud. Amburil ei ole midagi karta ega kaotada, sest hea õnn ei jäta teda järgmisel nädalal maha. Ka Pluuto on otsustanud teda toetada kõikides ettevõtmistes. Pluuto on järgmisel nädalal Amburi finants sektoris, see on aga väga hea enne viimase jaoks. Tundub, et suurem rahasumma on Amburi poole teel. Pluuto soovitab Amburil seda suurt sündmust vääriliselt tähistada. 

 

 

 

KALAD

Väga ilus nädal on ees ootamas kõiki neid, kes on sündinud Kalade tähtkujus. Tundub, et tema ellu on saabumas armastus ühel või teisel moel. Kõik planeedid liidavad oma jõud, et tuua Kalade ellu armastust. Kõik saab alguse Veenusest ja Pluutost, kes hoiavad Kaladel silma peal, hoolitsedes järgmisel nädalal eriti suure hoolega tema eest. Kalake peab kuulama oma südant, mis juhatab teda õiges suunas ja hoidma silmi lahti, et mitte magada häid võimalusi maha. Kalake peab mõtlema kõigepealt iseenda ja oma soovide peale. 

Ilusad ja meeldejäävad hetked on teda ees ootamas järgmisel nädalal nii pereringis, sõpradega kui ka kallimaga kahekesi. Veenus toob ta teele õigeid inimesi, Pluuto aga vahendeid, mida ta vajab, et oma unistusi ellu viia. Järgmisel nädalal peaks Kalake tundma, kuidas kõik tema probleemid ja mured kaovad, asemele tuleb aga õnn ja armastus. Kuhu ta ka ei lähe, kõik läheb hästi. Ta teab lõpuks ometi, mida ta tahab ja kuidas oma unistusi ellu viia. 

 

 

 

KAALUD

Just Kaaludele toovad planeedid kõige rohkem õnne järgmisel nädalal. Tänu planeetide seisule on Kaalude esindaja järgmise nädala superstaar. Kogu tema universum on muutumas. Planeedid toovad talle kaasa head õnne nii armastuses, kui rahaasjades. Kõik tema suhted peaksid muutuma palju paremaks. Veenus on sisenemas Kaalude märki, koos sellega algab väga ilus periood tema elus. Võib juhtuda, et üks unustamatu kohtumine leiab aset või kohtub ta kunagise armastusega, kes pole teda ära unustanud. 

Ehkki Veenus toob talle kõige rohkem õnne armastuses, siis peaksid ka raha tema juurde tee leidma. Tähtis, et Kaalude esindaja unistaks suurelt, sest järgmisel nädalal kuulavad planeedid kõiki tema soove. Tundub, et Kaaludel pole enam ühtegi probleemi ja nad võivad elada lihtsalt elust ja armastusest. Järgmisel nädalal on nende jaoks mitu toredat üllatust varuks. 


Kommentaare ei ole