{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ema selgitab, miks ta ei taha kasvatada oma poistest mehi, kes ei julge oma tundeid välja näidata

 TikToki platvormil rääkis üks ema oma videos, kuidas tema on otsustanud kasvatada oma kahte poega. Ta ei taha, et tema poegadest ...

 TikToki platvormil rääkis üks ema oma videos, kuidas tema on otsustanud kasvatada oma kahte poega. Ta ei taha, et tema poegadest kasvaksid mehed, kes ei julge oma tundeid välja näidata. 


 



"Kui poisid on veel väikesed, on nad hoopis teistsugused. Nad on armasad. Nad korjavad emale lilli ja on hoopis teistsuguse olemisega. Õrnad ja head. Seejärel hakkab peale suruma toksiline mehisus, mille tõttu poisid lülitavad end oma emotsioonidest välja. Meie aga otsustasime, et me ei taha kasvatada selliseid kõvasid mehi. ". Nii räägib kahe poja ema, kelle video on kogunud suurt kuulsust. 

Ta jätkab : "Võib-olla peab mõni mind imelikuks, aga kui te kasvatate oma lapsi nii, et neist saaksid tugevad inimesed või ütlete neile, et nad peavad nüüd mehised olema, siis hakkavad nad oma tõelisi tundeid tagasi hoidma.". Teiste sõnadega, öeldes poisile, et ta peab olema mehisem, õpib poiss oma tundeid enda sisse jätma. 

 

@_jen_hamilton_

Why we aren’t raising “tough” boys

♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz


See võib ema sõnul viia aga selleni, et inimene hakkab tulevikus rohkem ärrituma, kuna ta ei oska oma tundeid välja näidata

Noor naine toob välja ka argumendi ja selleks on ärritumine ning viha. "Meie väikestest poistest kasvavad mehed, kes ei oska enam üldse oma emotsioone väljendada peale ühe. Selleks üheks emotsiooniks on aga ärritumine, sest nad on lihtsalt nii palju oma tundeid tagasi hoidnud, et kui see piir ükskord lõhki läheb, väljendub see läbi ärritumise, mille tõttu hakkab poiss näiteks asju loopima ja karjuma. "

 

 

Selle kõige tõttu võttis noor ema vastu otsuse koos oma mehega, et nad vastupidi julgustavad oma poegi tundeid välja näitama."Me õpetame oma poistele, et neil on õigus tunda emotsioone ja isegi negatiivseid emotsioone, sest negatiivsed tunded on olemas selleks, et meid kaitsta. Näiteks, kui mu poeg tuleb koju ja selgub, et teda ei võetud kampa, siis ma ei ütle talle, et ta peab mehisem olema. Ma luban tal tunda seda, mida ta tunneb ja tänu sellele on minu lapsed palju empaatilisemad teistes olukordades, näiteks nähes ise pealt, kui keegi teine välja jäetakse."


"Ma ei usu, et ma peaksin panema oma lapsi rasketesse olukordadesse selleks, et nad mehistuksid."

Pereema lõpetab oma jutu järgmiste sõnadega : "Ma ei ole ise kasvanud sellises peres, kus isa on laste peale karjunud või visanud asju, aga mu mees on seda kõike üle elanud. Ma olen nii tänulik, et mu mees on võimeline põlvili laskuma poiste ette, kui poistel on midagi südamel ja nad tahavad rääkida, et ta on nii kaastundlik nendega. Ei, ma ei usu, et ma pean panema oma poisse rasketesse olukordadesse selleeks, et nad mehistuksid. "

Kommentaare ei ole