{ads}

HIDE

Viimased

latest

Elust enesest : last ootav naine läks tüdrukute õhtut veetma, kui beebil hakkas ilmaletulekuga kiire. Sõbranna saatis talle arve diivani rikkumise eest

 Redditi foorumis kirjutas noor naine oma ootamatust sünnitusest, mis leidis aset ühe lähedase sõbranna juures. Sõbranna aga saa...

 Redditi foorumis kirjutas noor naine oma ootamatust sünnitusest, mis leidis aset ühe lähedase sõbranna juures. Sõbranna aga saatis talle arve, et osta uus diivan selle asemele, mille peal ta lapse ilmale tõi.  

 


 


Mõnikord juhtub nii, et beebil on ilmaletulekuga nii kiire, et haiglasse ei jõua. Nii juhtus ka selle noore emaga, kes kirjutas oma loost Redditi foorumis. Nimelt oli ta sõbranna juures, kui sünnitegevus algas ja tal ei jäänud muud üle, kui tuua laps ilmale sõbranna diivani peal. Noor ema ei kujutanud aga ette, mida see kõik talle kaasa toob.  

 


"Tänu kiirabitöötajatele läks kõik hästi."

Noor ema selgitab, et tegemist oli sõbrannade õhtuga, mille nad olid organiseerinud. Nad olid seitsmekesi. "Ma tundsin juba paar päeva varem ennast natuke imelikult, aga arsti sõnul ei olnud vaja häiret lüüa. Korraga hakkasid nii intensiivsed tuhud peale, et ma ei olnud võimeline enam isegi liigutama. ". Sõbrannad otsustasid helistada kiirabisse, kuna noor naine ei suutnud enam ühtegi sammu teha. Kiirabi jõudis ruttu kohale, nemad aitasidki lapse vastu võtta. Kogu sünnitegevus leidis aset suures toas diivani peal. "Tänu kiirabitöötajatele läks kõik hästi!" 

 

 

 

Paar nädalat peale sünnitust saatis sõbranna arve

Ehkki kõik sõbrannad olid osavõtlikud ja rõõmsad peale lapse sündi, siis üks hoidis natuke eemale. Tegemist oli selle sõbrannaga, kelle juures laps sündis. "Ta oli ainus, kes ei tulnud mind vaatama. Kui ma paar nädalat hiljem temaga ühendust võtsin, et teda tänada, siis vastuse asemel saatis sõbranna talle hoopis arve diivani eest.". Teiste sõbrannade sõnul ei meeldinud Ellale see, et ta saadeti sünnituse ajaks oma kodust välja. "Mulle öeldi, et ta ei tahtnud välja minna, sest tegemist oli tema koduga. Sarah aga ütles, et seekord pole tegemist temaga ja viis ta välja."

Tundes arusaamatust ja segadust, otsustas noor ema kirjutada foorumisse, et küsida teiste arvamust. Kas ta peab sõbranna diivani kinni maksma? "Ma tõesti ei tea, kuidas seda probleemi lahendada. Ma tunnen ennast süüdi, aga mees ütleb, et ma ei peaks midagi tegema. Mida siis teha? Ella hoiab minust eemale ega taha minuga rääkida, teistest sõbrannadest on ka eemale hakanud hoidma. "

I (F26) accidentally had my baby at my friend’s (F31) house, and now she’s pissed. How do I solve this?
by inrelationship_advice

Kommentaare ei ole