{ads}

HIDE

Viimased

latest

13 ja reede : 4 nippi, kuidas tõmmata head õnne ligi sellel päeval!

 Ära maga seda head võimalust maha! 13 ja reede on maagiline kuupäev, mida just tihti ette ei tule ja sellepärast tuleb selle päeva...

 Ära maga seda head võimalust maha! 13 ja reede on maagiline kuupäev, mida just tihti ette ei tule ja sellepärast tuleb selle päeva energiat ära kasutada selleks, et oma ellu rohkem õnne tõmmata. Suhtud sa sellesse siis skeptiliselt või oled sa natuke ebausklik, midagi on siin ka sinu jaoks! 

 


 


Juba antiikajast saadik on inimesed suhtunud sellesse kuupäeva teatud aupaklikkuse ja ebausuga. Ometi ei ole selles kuupäevas midagi halba ega müstilist. Pigem võiks öelda, et seda päeva saadab hea energia, mille mõju tuleks targalt ära kasutada, sest see toimib!!


13 ja reede : õnne toovad talismanid

Need, kes usuvad kristallidesse, võivad nüüd oma kivikesed välja võtta. Näiteks peaks homsel päeval õnne tooma agaat, aleksandriit, turmaliin, aventuriin ja türkiis. Selleks, et head õnne oma ellu tõmmata, tuleb kanda sellel päeval neid poolvääriskive, kas siis ehtena, käekotis või taskus. Mõned panevad kivikese lausa vannivette. Kuidas ka ei ole, kui kivike taskus, peaks sul kindlasti hästi minema. 

 

 

Kui sul neid kivikesi aga kusagilt võtta ei ole, siis tea, et head õnne aitavad sellel päeval ligi tõmmata ka kaneelipulk, rahamünt ja isegi mängutäring. Samamoodi võid sa proovida kuivatatud tsitruseliste seemnetega. Kui sul midagi neist on, pane rahakotti, see toob õnne. Ruumi see ei võta ja kohvikus saad müüjaga sõbrannaks, kui ulatad talle raha asemel apelsiniseemned. Mis puutub värvidesse, siis öeldakse, et kullavärvi riiete ja esemete kandmine toob õnne. Ainult mitte lavalaudadel.


Õnne toovad lilled ja loomad

Ole tähelepanelik, hoia silmad lahti ja võib juhtuda, et sa juhtud nägema midagi, mis ennustab, et suur õnn on sinu poole teel. Sa võid näha neid looduses või siis pildi peal, sellel pole mingit tähtsust, sest õnne toovad nad homme ikkagi. Mesilased, teod, jänesed, lepatriinud ja ämblikud sümbolseerivad õnne! Ära ämblikule liiga tee! Ja hoia tigu samuti, vähemalt homsel päeval, kui sa tahad, et õnn sinu koju tee leiaks. Saa oma ämblikuga vannitoa nurgas sõbraks! 

Mis puutub taimedesse, siis toovad õnne roosid, sirel ja piibelehed. 

 


Positiivsed affirmatsioonid

Kui sa usud manifesteerimisse, siis see on õige hetk. Positiivsed affirmatsioonid on midagi maagilise mõtlemise ja palve vahepealset. Sosista endamisi terve päeva, et sul veab ja sinu õnnetäht ei jäta sind maha. Kui sa kardad, et töökaaslased juhtuvad sind kuulma, võid sa ka kirjutada need read lihtsalt paberile. Hundid söönud ja lambad terved. Meie ka ei räägi mitte kellelegi! 


Õnn kui ime

Kui sellest kõigest ei piisa ja sa tahad midagi tõsisemat, siis võta soola, tüümiani, kummeliõisi, rosmariini, peterselli, kuivatatud apelsinikoori, tähtaniisi seemneid ja tükk tsitriini, kui sul juhtub olema. Iga kord, kui sa lisad ühe koostisosa, sosista : hea õnn naeratab mulle ja kujuta endale peas ette ennast õnnelikuna, ümbritsetuna kõigest, mida iganes sa ka ei unista.



Kommentaare ei ole