{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Nädala alguses on taevas täiskuu Veevalaja märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Jupiteri ja Marsiga Kaksikute mär...


 

 

 Nädala alguses on taevas täiskuu Veevalaja märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Jupiteri ja Marsiga Kaksikute märgis. Kuu on Kalade märgis 20-21. augustil, muutes su intuitsiooni tugevamaks. Päike siseneb Neitsi märki 22. augustil. 


Armastus

Kodune õhkkond on tõenäoliselt pingelisem. Mõned möödarääkimised ja arusaamatused võivad aset leida. Sa hakkad nägema oma kaaslast teise pilgu läbi ja näed ainult tema puudusi. Sa hakkad teda liiga palju kritiseerima. Katsu ennast siiski kokku võtta ja ära riku kõike ära. 

 

Tervis

Planeetide mõju on üsna hea. Sa peaksid olema väga heas vormis ja jõuad kõik alustatud ära teha ilma väsimust tundmata. Ära siiski end liiga palju ära kurna ja katsu võtta ka aega puhkamiseks. 

 


Töö ja raha

Sa oled otsustanud oma plaanid ellu viia ja miski ei peata sind. Mis puutub rahaasjadesse, siis üldiselt peaks kõik hästi minema. Võib-olla liiguvad su mõtted kinnisvara soetamise peale. 

 

Pere ja sõbrad

Ühe lähedase inimese eraelu paneb sind muretsema. Sa leiad, et see, mida ta peab üle elama, on ebaõiglane. Sa otsustad teda aidata nii palju, kui võimalik. Sa näitad välja, et sa oled olemas ja et sinu peale võib kindel olla. 



 



Kommentaare ei ole