{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tubli Austraalia ema on leidnud viisi, kuidas visata vähem toitu prügikasti. Ta kogub kõik jäägid taldrikutelt kokku, mida lapsed pole ära söönud ent pälvis sellega sotsiaalmeedia kasutajate meelepaha

 Aimee Connor on tubli Austraalia ema, kes on aga enda peale tõmmanud TikToki kasutajate meelepaha, sest ta annab oma lastele süüa ...

 Aimee Connor on tubli Austraalia ema, kes on aga enda peale tõmmanud TikToki kasutajate meelepaha, sest ta annab oma lastele süüa jääke.  

 


 


Aimee Connor sattus enese tahtmata suure poleemika keskmesse. Tegemist on nelja lapse emaga, kes jagas hiljuti oma sotsiaalmeedia seinal tõhusaid nippe, kuidas tema oma perel kõhu täis toidab. Kui palju oli neid, kes tema soovitusi hindasid, siis teised jälle leidsid, et see on täiesti üle mõistuse ja kuidas saab üks ema nii teha. Ometi ei võta Aimee prügikastist toitu välja, vaid kogub lihtsalt taldrikutelt kokku kõik ülejäägid, mida lapsed pole ära söönud. 

 

 

"Mu lapsed on nii väikese söögiisuga, samas teinekord söövad nad jälle kõik ära, mis ma neile annan. Sellepärast ma ei teagi kunagi, kui palju neile ette anda. ", arutab pereema : "Kui ma nägin, kui palju toitu ma hakkasin lihtsalt ära viskama, sest lapsed praktiliselt ei puudutanudki seda, mida ma neile andsin, isegi ei söönud midagi. Mu koer ka ei jaksa kõike seda ära süüa." 

Mõned vaatajad leidsid, et see on hea mõte koguda niimoodi toidujäägid kokku, teised aga leiavad, et nii ikkagi ei tehta. 

 

@aims.lc

I understand this isn’t for everyone, but this is how we do it for bow because it works and everyone eats a healthy, nutritious meal.. if you do it differently.. thats amazing… but this is how we do it and if you do it like this also.. you are not alone 😘😘

♬ Astringent and nimble electric piano jazz (1017112) - Doggie Jazz

 

 

"Ma ei anna neile toitu, mida nad on juba pooleldi söönud!"

"Ma olen saanud nii palju õelaid kommentaare ja seda kõikida videode kohta. Ma saan täitsa aru, et inimesed ei näe kõike. Kui ma ütlen, et ma annan toidujääke, siis ikka neid, mida lapsed pole puudutanud ega söönud. ". 

Kommentaare ei ole