{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Esmaspäeval särab taevas täiskuu Veevalaja märgis, mis olla tõsiseks väljakutseks sinu jaoks. Muretsemiseks pole põhjus...


 

 

 Esmaspäeval särab taevas täiskuu Veevalaja märgis, mis olla tõsiseks väljakutseks sinu jaoks. Muretsemiseks pole põhjust, kõik läheb hästi. Uraan on sinu märgis, selle tõttu oled sa tundlikul. Päike siseneb Neitsi märki 22. augustil. Kuu on sinu märgis 24-25. augustil. 


Armastus

Marss sinu armastuse sektoris muudab sind närvilisemaks. Ja selle tõttu võid sa tujust ära olla sellel nädalal. Sa ei taha kellegagi rääkida, sul valutab pea, sa ei tunne ennast hästi, kui teine inimene koju tuleb... Õnneks tunneb su elukaaslane juba sind natuke ja aimab, mis su hinges toimub. Ta teeb kõik, et märkamatuks jääda ja ootab vaguralt, kuni sa end paremini tunned. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt sellel nädalal suur armastus su ellu ei saabu.

 

Tervis

Sa ei liigu enam piisavalt palju ja veedad enamiku oma päevadest istudes. Sul on viimane aeg midagi muuta enne, kui su tervis selle all kannatab. Muuda oma eluviise tervislikemaks ja sa saad jõudu juurde. Kui sa oled juba alustanud, siis on see väga hea. Nii muudad sa oma vaimset ja kehalist tervist paremaks. Kõik on võimalik sellele, kes tahab.

 

 

Töö ja raha

Kuu mõjutab sind sellel nädalal ja selle tõttu on praegune periood eriti kasulik selliste tööde jaoks, mis nõuavad head keskendumist. Tõenäoliselt viid sa mitmed oma plaanid ellu sellel nädalal, palju häid võimalusi peaks tekkima.

 

Pere ja sõbrad

Jäta oma mured ja probleemid kõrvale mõneks ajaks ja tegele rohkem oma perega. Võta kuulda oma lähedaste nõuandeid, kes tunnevad sind paremini, kui keegi teine. Nende toetus on vajalik selleks, et sa saaksid oma eluga edasi minna.

Kommentaare ei ole