{ads}

HIDE

Viimased

latest

Noor ema tegi video oma pisipojast enne, kui andis lapse lapsendamisele

  8. aastat tagasi otsustas noor naine anda oma tulevase lapse lapsendamisele. "Ma teen seda armastusest tema vastu.", ütles ta...

 

8. aastat tagasi otsustas noor naine anda oma tulevase lapse lapsendamisele. "Ma teen seda armastusest tema vastu.", ütles ta. 

 


 



Ameeriklanna Hannah Mongie on noor ema, kes oli väga õnnelik, kui ta sai 2015. aastal teada, et ta ootab last. Sama õnnelik oli ka lapse isa Kaden. Nende õnn aga ei kestnud kaua. Paar nädalat hiljem Kaden suri täiesti ootamatult. Tulevane ema otsustas peale seda anda oma lapse lapsendamisele. 

 

 


"Ma tegin selle video selleks, et sa teaksid, kui palju ma sind armastan."

Noor ema jagas Youtubes videot viimasest tunnist, mis ta oma pojaga veetis enne lapse andmist kasuperre. Hannah räägib videos lapsele, et ta tegi selle lapse jaoks, et viimane teaks, kui palju ta teda armastab. Ta räägib samuti põhjustest, miks ta peab lapse ära andma. "Sa olid minu viimane tükk Kadenist. Ühel päeval ma ärkasin üles ja teadsin, et sa pead elama kellegi teisega."


"Ma võtsin selle otsuse vastu armastusest sinu vastu."

Hannah valis oma poja kasuvanemateks Brian ja Emily Marsh'i. Ta ütles pojale, et Emilyst on saanud tema lähedane sõbranna. Lapsest loobumine ei ole kunagi kerge, ent Hannah oli kindel, et tema poja jaoks oli see kõige parem valik. "Ma võtsin selle otsuse vastu armastusest. Sest ma teadsin oma südames, et see oli just see, mida sina vajasid. Sa vajasid ema ja isa. Ma loodan väga, et kõik, kes seda videod näevad, muudavad oma arvamust bioloogilistest emadest ega mõtle, et need, kes annavad lapse lapsendamisele, on südametud inimesed. Vastupidi, see näitab armastuse suurust. Kui sa armastad kedagi nii palju, teed sa kõik selleks, et teine oleks õnnelik. " 

 

 

Selle aasta märtsis sai Hannah poeg 8 aastaseks. Hannab tegi selle puhul Instagrami postituse, soovides pojale, kui oma elu armastusele õnne. Hannah lisab, et igal poisi sünnipäeval on päike paistnud, taevas olnud pilvitu ning ilm ilus. See päev annab jälle lootust. Kõige lõpuks lisab noor ema, et ta armastab oma poega igavesti.

Kommentaare ei ole