{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembrikuu toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Kes on need õnnelikud, keda on ees ootamas väga hea kuu? Kelle jaoks on planeetidel varuks palju toredaid üllatusi? Kõikide märkid...

 Kes on need õnnelikud, keda on ees ootamas väga hea kuu? Kelle jaoks on planeetidel varuks palju toredaid üllatusi? Kõikide märkide järgi tundub, et neid õnneseeni on kokku kolm. 


 



Ja ongi üks kuu jälle läbi saamas ning septembrikuu on algamas. Astroloogide seisukohalt ei olnud august kõige parem, esiteks toimus sellel kuul kurikuulus Merkuuri retrograad, mis pani nii mõndagi oma elu üle järele mõtlema. Seejärel pani Veenus Neitsi märgis meid suhteid klaarima. Kõige selle tõttu ei olnudki see suvekuu ilmselt paljude jaoks kõige rahulikum. Nii mõnedki tulised vaidlused peeti maha, nii mõnedki asjad said öeldud, mida takkajärgi tuleb kahetseda. Õnneks kõik on uus septembrikuus. Planeedid saadavad meile septembris väga head energiat, tänu millele peaksid nii mõnedki ettevõtmised õnnestuma. See peaks paljude tuju heaks tegema. Tervelt kolme tähemärgi esindajatele toovad planeedid aga head õnne kaasa terveks septembrikuuks. Neid on ees ootamas mitmed toredad kohtumised, head uudised, mis puudutavad rahaasju ja tööalast elu. 


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid head õnne septembrikuus? 

 

 

KAALUD ja KAKSIKUD

Uue kooliaasta alguseks on planeedid otsustanud valmistada rõõmu kahe tähemärgi esindajatele. Veenus on Kaalude märgis, Jupiter Kaksikute märgis praegusel hetkel. Armastuse planeet Veenus aitab meil leida õigeid sõnu, et rääkida sellest, mis südamel. Veenus aitab samuti muuta igapäevast elu paremaks ja harmoonilisemaks. Veenus toob head õnne ja muidugi armastust. Hea õnne planeet Jupiter muudab meid aga enesekindlamateks. Otse loomulikult puudutab see praegusel hetkel kõige rohkem just Kaksikuid ja Kaalusid, kes säravad septembrikuus poodiumil. Järgmiste nädalate jooksul peaks nende elu võtma täiesti uue suuna. Nii mõnedki suuremad unistused võivad täituda. Mitmed toredad üllatused on neid ees ootamas. Vallalisi on ees ootamas kohtumised, mis peaksid muutma kogu ülejäänud elu. Septembrikuu toob neile kaasa õnne armastuses ühel või teisel moel. Nii mõnedki südamed kohtuvad sellel kuul. Tundub, et vähemalt nende jaoks tuleb septembrikuu väga romantiline. 

 

 

Ent see pole veel kõik, sest planeetidel on veel mõned kingitused nende jaoks varuks. Merkuur Lõvi märgis on see, kes hoolitseb kingituste üleandmise eest. Tänu sellele peaksid kaduma nii mõnedki probleemid nende elust. Kõik nende ettevõtmised peaksid õnnestuma. Kaksikute ja Kaalude esindajad on tänu planeetide toetusele õigel ajal, õiges kohas. Võib ka juhtuda, et septembrikuu teeb neid rikkamaks. Planeedid soovitavad neil unistada suurelt, sest septembris on kõik võimalused nende jaoks avatud. Tuleb vaid õigel hetkel kinni haarata headest võimalustest.

 


NEITSI

Neitsi tähemärgi esindajaid on ees ootamas üle ootuste hea septembrikuu. Planeedid on otsustanud neile teha sünnipäevaks väikese kingituse. Kõiki nende pingutusi on ootamas vääriline tasu. Neitsile on alati septembri algus meeldinud, sellel aastal on tal aga põhjust rõõmustamiseks, sest planeedid ise hoolitsevad selle eest, et tal kõik hästi läheks ja kõik tema unistused täituksid. Neitsi teab, mida ta tahab ja leiab tee, kuidas oma unistusi ellu viia. Ta muutub septembris palju julgemaks, enesekindlamaks ning ettevõtlikumaks. Headest ideedest tal juba puudust ei tule selle kuu jooksul. Neitsi planeet Merkuur aitab tal leida lahendusi oma probleemidele, seistes kaitsvalt Neitsi kõrval. Tänu sellele on Neitsi palju ambitsioonikam kui kunagi varem. Marss Vähi märgis (sõbramärk) toob talle omakorda õnne. Punane planeet muudab teda veelgi ettevõtlikumaks ja toob talle kõik head võimalused koju kätte. 

Tänu sellele on kogu Neitsi elu muutumas veelgi paremaks. Mitte miski ei peata teda enam. Ta hakkab oma arvamust peale suruma ning liigub julgelt oma õnnele vastu. Ta suudab üllatada nii iseennast kui teisi. Kiire ja sündmusterohke kuu on Neitsit ees ootamas ent see kõik on seda väärt. Boonuseks toovad planeedid Neitsile õnne ka armastuses.


Kommentaare ei ole