{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : selle tähemärgi esindaja võib minna oma eksi juurde tagasi septembrikuu alguses

 Me ei taha kedagi muretsema panna ent võib juhtuda, et selle aasta septembrikuus on planeedid otsustanud nii mõnegi endise armastu...

 Me ei taha kedagi muretsema panna ent võib juhtuda, et selle aasta septembrikuus on planeedid otsustanud nii mõnegi endise armastuse üles soojendada. 

 


 

 

 

Algav septembrikuu võib inspireerida ühe tähemärgi esindajat, tuletades talle meelde ilusaid hetki. Siin ei saa süüdistada isegi Merkuuri retrograadi, sest nagu horoskoopide sõbrad juba teavad, tiirleb suhtlemise planeet taas õigetpidi. 

 

Septembrikuus võib selle tähemärgi esindaja helistada oma eksile

 

 

 SÕNN

Septembrikuu on paljude jaoks võimaluseks teha uus algus ja muuta midagi oma elus. Ent kõikidele tähemärkidele muutused ei meeldi. On ka neid, kes eelistavad elada oma harjumuspärast elu. Hoolimata sellest võib just Sõnn kõiki üllatada, leppides oma eksiga ära septembrikuu alguses. Minevik hoiab temast kinni ega lase lahti. Selle tõttu võivadki kaks südant teineteist taas leida üle pika aja. Keegi võtab temaga ühendust ühe projekti pärast või siis lihtsalt selleks, et ära leppida ja andestust paluda. Ehkki Sõnn on tuntud oma kangekaelse loomuse poolest ja kellelgi ei tuleks pähe mõtet, et ta võiks oma eksi juurde tagasi minna, võib ta seekord kõiki ja isegi iseennast üllatada. 

Miks aga just nüüd ja miks just Sõnn? Kõigepealt on Merkuuri retrograad Lõvi märgis läbi saanud. Merkuuri retrograadi ajal ei tundnud Sõnn ennast kõige paremini - vastupidi - elu tõi talle ette liiga palju takistusi ja probleeme, mida ta pidi lahendama, see kõik võis muuta teda nostalgilisemaks. Selle tõttu võibki juhtuda, et ta saadab ühe sõnumi teatud inimesele oma minevikust. Uraan tõukab Sõnni aga oma elu muutma. 

 


Ootamatu idüll septembrikuu alguses

Kõikide märkide järgi tundub, et üks väga ilus kohtumine vana armastusega on Sõnni ees ootamas ja mis kõige tähtsam : tal endale ei ole selle vastu midagi. Lisaks kõigele tundub planeete vaadates, et seekord jääb nende suhe kestma ja miski ei lahuta neid enam. Muutuste planeet Uraan on alates 2018. aastast Sõnni konstellatsioonis. Veenus on aga sisenenud Kaalude märki, pannes Sõnni tegutsema ilma mõtlemata. Võib juhtuda, et ta võtab ühendust ühe inimesega oma minevikust, kes oskab teda ära kuulata ja kohutada. Või on siis aeg nii palju inimesi muutnud, et nüüd sobivad nad omavahel paremini. Sõnn on liikumas oma minevikule ja õnnele vastu, mida ta oskab nüüd näha täiesti uue pilgu läbi.

Kommentaare ei ole