{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks selle tähemärki esindajal on raske oma tunnetest rääkida

 Tema ei ole selline, kes hakkaks serenaadi laulma või pikki armastuskirjasid kirjutama. Ta ei ole emotsionaalne inimene. Tal on ra...

 Tema ei ole selline, kes hakkaks serenaadi laulma või pikki armastuskirjasid kirjutama. Ta ei ole emotsionaalne inimene. Tal on raske välja näidata seda, mis tema südames toimub. Tal on raske armastust avaldada.


 



Ta ei sarnane Lõvile, kes võib armastusest rääkida hommikust õhtuni ega Kaksikute esindajale, kelle jaoks see samuti mingit probleemi ei valmista. Tema jaoks valmistab oma emotsioonide väljanäitamine tõelist raskust, see on tema jaoks sama raske, kui kõrgete mäetippude ületamine. Ometi armastab ta väljakutseid. Miks ta siis nii salajane on ja kellega on tegu? 

 

Igal tähemärgil on oma armastuse keel

Igal tähemärgil on oma viis, kuidas vastassoole meeldida ja temas huvi äratada. Vähi tähemärgi esindaja ei hoia komplimentide pealt kokku, kui asi puudutab neid, keda ta armastab. Kalade esindaja unistab salamisi tõelisest armastusest ja annab sellest märku läbi õrnade puuduste ja silitamiste. Kaksikute esindaja hakkab narritama seda, kelle vastu tal on sügavamad tunded. Kaalude esindaja ootab, et teine esimesena räägiks armastusest ja alles siis tunnistab seda, mis tema südames toimub. Jäär asub aga otse asja kallale ega hakka keerutama nagu kass ümber palava pudru. Sõnn kutsub sind romantilisele õhtusöögile, et sulle siis kaminavalgel öelda, mida ta sinu vastu tunneb. Teised eelistavad rääkida otse, teised annavad oma tunnetest märku läbi tähelepanuavalduste, uskudes, et sõnad kaovad, aga teod jäävad.

 

 

Kõige selle keskel tundub, et suured armutuhinad on täiesti unustanud meie kalli Neitsikese ära, kes tubli Maamärgina ei oska alati end avada ja näidata oma tundeid välja nii nagu peaks. Ta on pigem erak ja üksildase loomusega, ta ei armasta teha suuri sõnu. See on ilmselt ka põhjuseks, miks tema südant ei olegi nii kerge võita. Ta mõtleb peaga, mitte südamega. Ta eelistab abielulepingut suurtele sõnadele. Loomulikult ei saa kõiki Neitsisid ühte patta panna, aga sellest hoolimata tahavad pea kõik Neitsid jääda diskreetseks. Seega ilmselt ei kuule sa kunagi ühtegi Neitsit oma tunnetest rääkimas ega pihtimas sulle seda, mida ta oma südames tunneb. Ent ta oskab hästi teisi kuulata ja kaitsta ning anda head nõu. Selles seisnebki tema oskus armastada : Neitsi tuletab sulle meelde, et sul on kell 3 arsti juurde aeg kinni pandud või siis kiirustab sind takka, et sa saaksid paberimajandusega õigel ajal ühele poole. Ta aitab sul oma elu paremini organiseerida, see ongi märk sellest, et ta sind armastab. Teda ei huvita see, mida teised arvavad või mõtlevad. Ent, kui sa arvad, et Neitsi on kõige kinnisem, siis sa eksid. Kaljukits on temast üle selles suhtes.

 

 


Miks Kaljukits sulle kunagi armastust ei avalda? 

Kaljukitse märki valitseb planeet Saturn ise. Saturn aga on korra, reeglite ja seaduste planeet. See ongi ilmselt põhjuseks, miks Kaljukits on kõige praktilisema mõtlemisega kõikidest tähemärkidest. Ta leiab, et kõigel peab olema põhjus ja seletus ning kindel eesmärk. See on ka põhjuseks, miks ta peab tundeid püsimatuteks ja selle tõttu ei pea vajalikuks neist rääkida. Kuna ta ei saa kontrollida seda, mis ta südames toimub, siis eelistab ta "unustada" selle üksikasja, selle asemel, et lasta ennast kaasa tõmmata tunnete kirest. Mõned ütlevad, et ta on tundetu ja kivist südamega. Ta ei lase end kunagi kaasa haarata oma tunnetest ja kardab sama palju ka teiste tundeavaldusi. 

 

 

Raske on ette kujutada Kaljukitse, kes hakkab armastust avaldama, seda enam, et Kaljukitsele ei meeldi kergekäeliselt lubadusi anda. Ta on ääretult truu ja lojaalne ning tahab pidada oma sõna, sellepärast ta eelistbaki lihtsalt vaikida. Seda enam, et ta ju ei tea, milleks see teda pärast kohustab. Ta eelistab vaadelda ja panna proovile teist enne, kui kingib oma usalduse. Ta ei kannata valetamist ega reetmist silmaotsaski. Tal on raske olla koos inimesega, kes räägib luulekeeles või muutub romantiliseks. Ta ei saa aru sellisel puhul, mis selle taga võib olla. Ta ei tea, millisele lepingule ta peab alla kirjutama. Tegelikult on see aga tema viis ennast kaitsta. Ta võib tunduda nõudlik ja range, ent seda üksnes sellepärast, et ta on madala enesekindlusega. Tulevik hirmutab teda, samuti nagu kõik muutused ja tundmatu. Probleem seisneb aga selles, et kõik need kolm asjaolu kuuluvad paarisuhte juurde. Kui ta tunneb juba ennast kindlamini ja julgeb oma mugavustsoonist välja tulla, näitab ta oma teist palet. On armastusväärsem, õrnem ja hoolivam. Sest Kaljukitse armastust tuleb välja teenida! 


Kommentaare ei ole