{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Merkuuri retrograadi algus võib sulle head õnne kaasa tuua

 Merkuuri retrograad algab 5. augustil. Ent ei maksa arvata, et Merkuuri retrograad toob kaasa ainult sekeldusi ja probleeme nagu k...

 Merkuuri retrograad algab 5. augustil. Ent ei maksa arvata, et Merkuuri retrograad toob kaasa ainult sekeldusi ja probleeme nagu kurjad keeled räägivad. Tõtt öelda toob Merkuuri retrograad vähemalt sellel nädalal kaasa lausa head õnne. 

 


 


Ilmselt teavad kõik horoskoopide sõbrad, mis on Merkuuri retrograad. Merkuuri retrograad ei ole mingi erakordne sündmus, sest see leiab aset mitu korda aastas. Ent tavaliselt leiab sellel perioodil alati aset suur hulk erinevaid sündmusi, arusaamatusi, kokkujuhtumisi ja möödarääkimisi, mille tõttu kõige parem, mida üldse sellel ajal teha, on võtta puhkus ja olla omaette, vähemalt nii oled sa probleemidest kaitstud. Sellel nädalal aga toob Merkuuri retrograad hoopis head õnne kaasa. Head õnne enne kõike armastuses.

 


Merkuuri retrograad ja Veenus on määranud kohtumise, mis toobki head õnne kaasa

Esmaspäevast laupäevani (5. augustist kuni 10. augustini) on Merkuur (suhtlemine) ja Veenus (armastus, suhted) kõrvuti Neitsi konstellatsioonis. Astronoomide jaoks on tegemist pelgalt detailiga, astroloogide sõnul toob selline planeetide seis aga head õnne kaasa. Sellist planeetide seisu kutsutakse konjunktsiooniks ehk siis teisisõnu kahe planeedi energia liitub üheks. Veenuse ja Merkuuri konjunktsioon peaks muutma paremaks omavahelist suhtlemist ning suhteid üldiselt. Seda enam, et Merkuuri retrograad aitab näha asju laiemas laastus. See aga tähendab, et lähedastega suheldes on parem enne mõtelda, kui midagi öelda. Veenus on tasakaalu ja rahu planeet, seega oleks hea muuta oma suhteid harmoonilisemaks praegusel hetkel. Praegu on kõige õigem hetk nurkade silumiseks ja maha rahunemiseks, kui viimased ajad on olnud üsna pingelised. Samas ei maksa ka liiale minna ega öelda midagi lihtsalt selleks, et teisele meele järgi olla. 

 

 

Hea uudis on see, et teisipäeval, 6. juunil libistab Kuu end Merkuuri ja Veenuse vahele mõneks tunniks, muutes meid vastuvõtlikemateks ja emotsionaalsemateks. Sobiv hetk, et rääkida südamest südamesse. 

 

Milliste tähemärkide esindajaid puudutab see kõige rohkem? 

Selline planeetide seis puudutab küll kõiki tähemärke ent osade tähemärkide esindajaid siiski rohkem, kui teisi. 


NEITSI

Kõige rohkem mõjutab Merkuuri ja Veenuse kohtumine muidugi kõiki neid, kes on sündinud Neitsi tähtkujus, sest konjunktsioon leiab aset just Neitsi konstellatsioonis. Hea õnn ei jäta neid maha sellel nädalal, mitmed head uudised on neid ees ootamas, mitmed olukorrad leiavad ootamatu lahenduse. 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikute planeet on Merkuur ise, selle tõttu puudutab konjunktsioon ka kõiki Kaksikuid. Ühel või teisel moel toob see nädal õnne Kaksikutele. Midagi väga ilusat on sellel nädalal juhtumas, üks suur unistus võib isegi täituda! 


KAALUD ja SÕNN

Kaalud ja Sõnn on mõlemad Veenuse kaitsealused, sellepärast puudutab see konjunktsioon ka neid, tuues neile head õnne kaasa. Kõikide märkide järgi on see õnn seotud just armastusega.

Kommentaare ei ole