{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on sündinud juhtima?

      Nad on ettevõtlikud, sündinud oma plaane ellu viima ning teisi juhtima. Kes nad on?...

 


 

 

Nad on ettevõtlikud, sündinud oma plaane ellu viima ning teisi juhtima. Kes nad on? 

Juba laste seas on alati keegi, kes otsustab, et teised peavad tema sõna kuulama. Ka sodiaagimärkide seas on nii. On neid, kes eelistavad teistele järgneda nagu näiteks Kalad, kes planeerivad kõike hoolikalt nagu Neitsi või on lihtsalt hoolitsevad nagu Vähk. On aga ka neid, kellele meeldib juhiroll enda peale võtta. See ei tähenda sugugi nagu oleksid nemad kõige paremad juhid, lihtsalt nad võtavad juhtimise enesestmõistetavalt enda peale. 


Jäär on iseenda boss

Jäär tahab alati olla esimene. Igal pool. Ta tahab olla juhipositsioonil, võtta ise otsuseid vastu ning juhtida tegevust. Ta on tubli tulemärk ja kuulab ainult iseennast ning oma soove. Ta on ambitsioonikas, sihib kõrgele, armastab väljakutseid ning on alati valmis viima iga hinna eest oma plaane ellu. Ta on sündinud võitma, on enesekindel ning saab alati hakkama. Ta lausa pakatab heast energiast ja teotahtest. Teistega koostööd on tal aga raskem teha, sest ta kipub paraku ainult iseendaga arvestama.

 

 


Lõvi on sodiaagi kuningas

"Ühel päeval kuulub see kõik sinule!", ütles Lõvikuninga raamatus Mufasa oma pojale Simbale. Lõvi ongi kuningas ja äratab aukartust. Lisaks sellele, et ta on kuninglik, on ta ka Päikese lemmik ja väljavalitu. Nii oma era-, kui tööalases elus armastab Lõvi juhtimist ja kontrolli enda käes hoida. Ta on väga enesekindel ja hea iseloomuga, teised lihtsalt on harjunud talle järgnema ilma vastuvaidlemata. Lõvi teab, kuidas teisi juhtida.


Ambur on lihtsalt suur juht ja teiste õpetaja

"Kes mind armastavad, need järgnegu mulle!", võiks täiesti olla Amburi deviisiks. Amburile meeldib rahvamasse enda ümber kokku koguda. Ta on karismaatiline, tore ja lõbus, talle meeldib nii juhtida, kui õpetada. Ta on teadmistehimuline ja tõeline erudiit, ta oskab alati anda tarka nõu. Sinu Amburist ülemus ei hakka sulle oma uuest plaanist rääkima, sest ta on tõeline jutlustaja. Ambur sümboliseerib hoogu, inspiratsiooni, usku ja lootust. Ambur on nagu karjane, teised järgnevad talle pimesi, sest nad usuvad teda. Amburi hea ja positiivne energia sulatab aga südameid üles. Mõnikord võib ta käituda natuke despootlikult. 

 

 


Kaljukits on vastutaja

Ta ei vastuta ainult kogu sinu maakonna eest, vaid on kõige vastutustundlikum kõikide tähemärkide seast. Kaljukits on ilmselt kõige paremini teadlik sellest, kui suuri ohverdusi nõuab juhirollis olemine. Kaljukitse planeet on tark ja kohusetundlik Saturn ise, selle tõttu ongi Kaljukits kõige töökam ja distsiplineeritum kõikidest tähemärkidest. Tal on kõrged eesmärgid ja ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Ta tahab kvaliteeti, mitte kvantiteeti. Ta läheb oma elus edasi, ükski probleem ei kohuta teda, sest tal on juba lahendused varakult valmis mõeldud. Talle järgnetakse, sest ta on tark, pädev ja tal on head ideed. Kuna ta on nii nõudlik, ei usalda ta tähtsamate asjade tegemist teiste kätte.



Kommentaare ei ole