{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on kõige hullemad reisikaaslased?

   Milliste tähemärkide esindajad on kõige hullemad reisikaaslased?     

 

 Milliste tähemärkide esindajad on kõige hullemad reisikaaslased? 


 

 

 Kas sul on juba puhkuseks plaanid valmis tehtud? Lennukipiletid ostetud, hotellituba reserveeritud ja sa tead isegi, mida sa reisi ajal selga paned. Ent kellega sa reisima lähed? Sest sellest, kes on sinu reisikaaslane, sõltub suurel määral see, milliseks su reis kujuneb. Kui mõned tähemärgid on suurepärased reisikaaslased, siis teistega on parem üldse mitte reisima minna. Sest tahame me seda või mitte, aga on inimesi, kellel pole kõige kergem iseloom. 

 

Kõige hullemad reisikaaslased

 

 

JÄÄR

Kui sa loodad endamisi, et sind on ees ootamas tõeline puhkus ja sa saad rahulikult lebotada rannaliival, siis koos Jääraga sul sellist võimalust ei teki. Jäär lausa pakatab energiast ja teotahtest, lisaks kõigele on tal kogu aeg igav. Ta otsib kogu aeg midagi, mida teha. Samal ajal, kui sina alles oled eelmise tegevuse juures, liigub tema mõte selle juures, mida te edasi võiksite teha. Sa väsid temaga ära. Ta on nagu väike laps, kellel peab kogu aeg silma peal hoidma ja kellele on vaja pidevalt mingeid tegevusi pakkuda, muidu ta hakkab jonnima. Esimesel päeval võib see olla ju tore, aga ilmselt tunned sa ruttu, kuidas tema käitumine hakkab sind tõsiselt ärritama. 

Seda enam, et Jäär on hästi otsekohene, impulsiivne ja kannatamatu tegelane. Ta on võimeline korda saatma selliseid asju, mis rikuvad kogu sinu ilusa reisi ära. Jäär teab ka väga hästi, mida ta teeb, ta iseseisev ja sõltumatu, kui ta on endale midagi pähe võtnud, siis ta seda ka teeb. Kui ta on valmis minema, siis ta läheb, isegi siis, kui sina veel ei ole valmis selleks. Jäär on individualist, kes mõtleb kõigepealt iseendale ja nõuab samal ajal hästi palju tähelepanu. Lisaks kõigele on tal raske järeleandmisi teha. 

 

 

KALJUKITS

Kaljukitsega reisimine ei ole kõige kergem tegevus, sest mõnikord on teda väga raske välja kannatada. Tal on hästi kõrged nõudmised ja ootused teiste suhtes. Talle meeldib reisida, aga ta tahab ööbida nelja tärni hotellis. Tal on väga hea maitse ja seljakotiga reisimine ei kuulu tema huvialade hulka. Ta ei ole võileibade sööja vaid leiab alati kõige kallima restorani, kuhu tuleb laud kinni panna pool aastat varem. Ta ei ole pikniku pidaja, vaid tahab mainekas söögikohas oma kõhtu täita. Kaljukits on küll säästlik ent ta eelistab kvaliteeti kvantiteedile. 

Tema nõudmised ei piirne üksnes sellega. Ta ootab ka teistelt seda, et nad riietuksid ja käituksid laitmatult. Jäär ei lase sul magada hommikul kaua, sest ta tunneb lihtsalt igavust, Kaljukits ei lase sul hommikul kaua magada, sest ta leiab, et leiab, et see on aja raiskamine. Kui sa julged mainida, et te olete lõppude lõpuks puhkusel, siis ta raiub sulle vastu, et just nimelt. Kui sa oled sündinud Kaksikute tähtkujus, ei suuda sa Kaljukitse üle ühe ööpäeva välja kannatada.



Kommentaare ei ole