{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

 Augustikuu keskpaik võib neile kaasa tuua suuri kahtlusi. Ent muretsemiseks pole põhjust, sest igale probleemile leidub lahe...

 Augustikuu keskpaik võib neile kaasa tuua suuri kahtlusi. Ent muretsemiseks pole põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus! 

 


 



Kõik ei mahu marjamaale, muist peab jääma karjamaale. Nii see kord juba on elus, et alati ei lähe kõik nii nagu meie seda sooviksime. Järgmisel nädalal on retrograadis Saturn, Pluuto, Neptuun ja Merkuur, lisaks leiab aset Jupiteri ja Marsi konjunktsioon, mis peaks muutma valitseva õhkkonna pingelisemaks. Järgmine nädal toob küll head õnne kahe tähemärgi esindajatele (selle kohta võib lähemalt lugeda SIIT) ent võib kujuneda natuke keeruliseks teiste jaoks. 

 

Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

 

SKORPION

Tahavad nad seda või mitte, aga mõned ootamatud vahejuhtumid võivad järgmisel nädalal Skorpionite elus aset leida. Mõned viivitused ja takistused võivad kõik nende plaanid uppi lüüa. Järgmisel nädalal ei too Jupiter ja Marss Skorpionitele õnne kaasa. Kuu (emotsioonid, tunded) on Skorpioni konstellatsioonis 11 ja 12. augustil, tekitades pingeid. Pluuto (muutused) võib olla süüdi selles, et Skorpion nädala alguses suuremat masendust tunneb ja hakkab nägema oma elu kõige süngemates värvides. Uraan tekitab Skorpionis järgmisel nädalal soovi kõik sinnapaika jätta ja alustada otsast. Merkuuri ja Saturni retrograadi tõttu võib Skorpionil tekkida tunne, et miski tema elus ei liigu enam ja see võib panna tema kannatlikkuse proovile. Kui miski teda rahutuks teeb, siis oleks hea, kui ta jääks igas olukorras rahulikuks ega ründaks teisi inimesi oma sõnadega. Alati võib rääkida rahulikult, kui midagi on vaja välja selgitada. 

 

 

Seega peaks järgmisel nädalal olema valitsev õhkkond pigem pingelisem Skorpioni astroloogilises taevas ent see ei tähenda veel nagu kõik oleks läbi. Liikluseeskirjad on meile vähemalt seda õpetanud, et kui nähtavus on halb, pole mõtet kurve võtta. Kõik on mööduv õnneks. Samuti on planeete, kes soovivad Skorpionile ainult head praegusel hetkel. Kõige parem on teha väike paus ja jääda igas olukorras rahulikuks. Seda enam, et Merkuuri retrograadil on kõikidel soovitatav puhkusele minna. 


KALAD

Kalade esindaja ilmselt aimab juba tänu oma läbinägelikkusele, mis teda ees ootamas on. Planeetide seis ei ole praegusel hetkel kõige parem nende jaoks. Selle tõttu ujubki Kalade praegu väga sogastes vetes ega näe põhja. Järgmine nädal tuleb tema jaoks üsna keeruline. Saturn paneb teda oma elu üle järele mõtlema. Marss ja Jupiter tekitavad aga Kalakese elus suurt segadust, mille tõttu tal on raske ennast vaos hoida. Seda enam, et Veenus on praegusel hetkel vastasseisus tema märgiga ja selle tõttu kannatab Kalade armuelu ja suhe elukaaslasega. Raske on tal leida tasakaalu. Tal võib tekkida isegi tunne, et mida ta ka ei tee ja kui palju ta ei püüa, tal on raske pinnal püsida, sest probleeme tuleb ainult juurde. 

 

 

Õnneks leidub igale probleemile lahendus. Hea oleks, kui Kalade esindaja oleks ootamatuteks vahejuhtumiteks valmis ning organiseeriks oma elu võimalikult hästi. Pealegi ei taha kõik planeedid Kaladele sugugi halba, Neptuun ja Uraan on esimesed, kes teda toetavad. Järgmisel nädalal oleks hea, kui Kalade esindaja väldiks teemasid, mis tekitavad lahkhelisid ning oleks rohkem koos nendega, kes teda võtavad sellisena nagu ta on ega katsu teda muuta.

Kommentaare ei ole