{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Mis päev sulle sellel nädalal õnne toob : kas kolmapäev või pühapäev?   

 Mis päev sulle sellel nädalal õnne toob : kas kolmapäev või pühapäev? 


 


Milline päev peaks sinu tähemärgile tooma sellel nädalal õnne? 


JÄÄR - pühapäev, 1. september

Pühapäev peaks tulema üle ootuste hea kõikide Jäärade jaoks. Planeedid toetavad teda (Marss, Päike, Kuu ja Merkuur), saadavad talle head energiat, muudavad teda ettevõtlikumaks ning parandavad tema suhtlemisoskust. Pühapäev võib Jäärale tuua ka häid uudiseid. 


SÕNN - esmaspäev, 26. august

Uus nädal peaks algama üsna hästi Sõnni jaoks. Esmaspäeval toetavad teda Uraan, Veenus ja Kuu. 


KAKSIKUD - pühapäev, 1. september

Septembrikuu peaks kõikide märkide järgi algama väga hästi Kaksikute jaoks. Lisaks hea õnne planeedi Jupiterile ja tegevuse planeedi Marsile, toovad Kaksikutele head õnne pühapäeval ka Merkuur ja Päike. Kõik võimalused on avatud. Pühapäevane päev peaks talle kaasa tooma mitu head üllatust ka tänu sellele, et Veenus siseneb Kaalude märki. 

 


VÄHK - neljapäev, 29. august

Kuu on neljapäeval Vähi märgis, tuues talle sellega head õnne kaasa. Kuu moodustab väga hea aspekti Saturniga Kalades, tundub, et neljapäeval peaksid Kalad saama ühe hea uudise. 


LÕVI - pühapäev, 1. september

Nädalavahetus toob Lõvile põhjuseid säramiseks. Merkuuri retrograad Lõvi märgis on läbi saanud, lisaks sellele on aga Kuu tema märgis, muutes Lõvi enesekindlamaks ja julgemaks. 


NEITSI - esmaspäev, 26. august

Veenus moodustab hea aspekti Uraaniga. Lisaks on Päike Neitsi märgis, tänu sellele peaks kõik hästi minema. 


KAALUD - pühapäev, 1. september

Kaaludele meeldib praegune aeg üle kõige, sest tema planeet Veenus on sisenemas tema enda märki. Veenus pühib Kaalude teelt kõik probleemid ära ja toob asemele head õnne. 

 

 


SKORPION - neljapäev, 29. august

Kuu ja Saturn moodustavad väga hea aspekti Veemärkides neljapäeval, tuues sellega Skorpionile head õnne kaasa. Merkuuri retrograad saab läbi, tänu sellele peaksid kaduma mitmed arusaamatused ja suhtlemisprobleemid. Päike Neitsi märgis saadab Skorpionile aga head õnne.


AMBUR - pühapäev, 1. september

Päike on Neitsi märgis, see aga ei valmista Amburile kõige suuremat rõõmu. Eesolev nädalavahetus aga toob talle head õnne kaasa. Kuu ja Merkuur Lõvi märgis hoolitsevad selle eest. 

 

KALJUKITS - esmaspäev, 26. august

Neli planeeti liidavad oma jõud ja energiad, et kinkida Kaljukitsele ilus päev. Veenus, Kuu, Uraan ja Pluuto hoolitsevad selle eest, et hea õnn Kaljukitsele naerataks. 

 

VEEVALAJA - teisipäev, 27. august

Ühtegi murepilve ei tohiks Veevalajate astroloogilises taevas sellel päeval olla. Teisipäev peaks tulema ilus ja muretu. 

 

KALAD - neljapäev, 29. august

Päike Neitsi märgis toob Kaladele palju väljakutseid kaasa. Neljapäeval peaks aga hea õnn neile naeratama. Kuu on Vähi märgis, tuues talle õnne kaasa. 


Kommentaare ei ole