{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal õnne tooma : kas esmaspäev või hoopis reede?     

 Milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal õnne tooma : kas esmaspäev või hoopis reede? 

 


 



Kui sina ka tunned juba läheneva sügise lõhna ja see tekitab sinus masendust, siis võib-olla aitab sul tuju tõsta teadmine, et sind on ees ootamas sellel nädalal head uudised. Milline päev peaks sinu tähemärgile õnne tooma? 


JÄÄR - esmaspäev, 19. august

Esmaspäeval on taevas täiskuu Veevalaja märgis, mis peaks kõikide märkide järgi just Jääradele head õnne tooma. Täiskuu on külluse taevakeha. Veevalaja märgis moodustab Kuu soodsa nurkseisu hea õnne planeedi Jupiteri ja Jäära enda planeedi Marsiga. Tänu sellele peaks esmaspäev Jääradele tooma vähemalt ühe hea uudise. Hea päev, et unustada kõik oma mured ja unistada suurelt. 


SÕNN - pühapäev, 23. august

Planeedid pühivad Sõnni taevast nädalavahetusel kõik murepilved. Kuu ja Veenus liidavad oma jõud, et kinkida Sõnnile ilus päev. Saturn hoolitseb selle eest, et Sõnnil mitte millestki puudust ei tuleks. Pühapäev peaks Sõnnile tooma ühe hea uudise. Marss muudab Sõnni aga ettevõtlikumaks. 


KAKSIKUD - esmaspäev, 19. august

Ka Kaksikutele toob täiskuu head õnne kaasa. Kuu Õhumärgis muudab Kaksikuid enesekindlamateks. Jupiter ja Marss on aga konjunktsioonis Kaksikute konstellatsioonis, hoolitsedes selle eest, et Kaksikutel kõik hästi läheks. Esmaspäev on hea päev selleks, et unistada suurelt. 

 

 


VÄHK - kolmapäev, 21. august

Viimased päevad ei ole Vähi jaoks olnud kõige paremad, sest õhus on olnud liiga palju pingeid. Ent Kuu Veemärgis peaks Vähile tooma head õnne kaasa kolmapäeval, aidates tal nii mõnegi plaani ellu viia. 


LÕVI - neljapäev, 22. august

Päike on lahkumas oma lemmiku märgist, et siseneda Neitsi konstellatsiooni. Ent Lõvi ei lase sellel oma tuju rikkuda. Planeedid saadavad talle jätkuvalt head energiat. Kõikide märkide järgi tehakse Lõvile üks väga hea pakkumine neljapäevase päeva jooksul.Võib ka juhtuda, et üks tore kohtumine leiab aset sellel päeval. 


NEITSI - pühapäev, 25. august

Tänu Kuule ja Veenusele Sõnni märgis võib Neitsi kindel olla, et teda on ees ootamas väga ilus nädalavahetus. 

 

 


KAALUD - esmaspäev, 19. august

Tundub nagu planeedid oleksid viimasel ajal Kaalud täitsa ära unustanud ent sellest pole midagi, sest Kaalude esindaja elab rahulikult oma elu, ilma suuremate muredeta tänu Jupiterile Kaksikute märgis. Esmaspäeval saadab Kaaludele head õnne aga täiskuu Veevalaja märgis (sõbramärk). 


SKORPION - kolmapäev, 21. august

Esmaspäevane päev ei tule Skorpionite jaoks kõige parem (süüdi on selles täiskuu Veevalaja märgis), ent kolmapäeval on nende jaoks üks väga tore üllatus varuks. Skorpioni planeet Pluuto moodustab harmoonilise aspekti Kuuga Kalade märgis, aidates Skorpionil seega oma plaane ellu viia ning hoolitsedes selle eest, et ühtegi takistust ei tekiks. Uraan toob aga uusi võimalusi kaasa. 


AMBUR - neljapäev, 22. august

Kuu ja Marss toovad neljapäeval Amburitele head õnne kaasa. Neljapäev on iseenesest Amburi planeedi Jupiteri päev, see juba ise on hea märk. Kõik võimalused on sellel päeval Amburite jaoks avatud, tänu sellele peaksid nad olema eriti heas tujus. 

 

 


KALJUKITS - pühapäev, 25. august

Pühapäeval ei tohiks mitte ühtegi probleemi tekkida Kaljukitsede jaoks. Planeetide seis on väga hea, isegi ideaalne. Kõik planeedid soovivad talle ainult head ning seda eriti rahaasjades. Pühapäeval peaks Kaljukits kõikide märkide järgi saama raha juurde. 


VEEVALAJA - esmaspäev, 19. august

Viimane kuu ei ole olnud Veevalajate jaoks kõige parem, sest Päike Lõvi märgis on pannud nende kannatlikkuse tõsiselt proovile. Esmaspäevane päev peaks viima aga ära kõik pinged ja murekohad ning tooma neile suuremat õnne kaasa. Täiskuu särab sellel päeval Veevalaja enda konstellatsioonis. 


KALAD - kolmapäev, 21. august

Kaladele ei too esmaspäevane täiskuu Veevalajas head õnne kaasa ent õnneks on Päike vahetamas konstellatsiooni, sisenedes Neitsi märki. Kolmapäevane päev peaks tulema üle ootuste hea. Kuu on Kalade enda märgis, Uraan hoolitseb selle eest, et ühtegi probleemi ei tekiks.

Kommentaare ei ole