{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : mida toob 19. augusti superkuu kaasa sinu tähemärgile?

 Esmaspäeval, 19. augustil särab taevas täiesti eriline täiskuu. Nimelt on tegemist superkuuga, mida kutsutakse ka Siniseks K...

 Esmaspäeval, 19. augustil särab taevas täiesti eriline täiskuu. Nimelt on tegemist superkuuga, mida kutsutakse ka Siniseks Kuuks. 

 


 



Seekordne täiskuu särab Veevalaja märgis, kes nagu kõik teavad, ei tee midagi nii nagu teised ja kes on sodiaagi kõige originaalsem tähemärk. 


Täiskuu, superkuu või sinine kuu? Millega siis õigupoolest tegemist on? 


Katsume natuke lähemalt selgitada, millega tegemist on. Astroloogia ei ole küll teaduseharu, ent alati on võimalik asju lihtsate sõnadega seletada.

Superkuuks kutsutakse täiskuud, mis oma orbiidil asub Maale palju lähemal ja selle tõttu paistab meile palju suuremana, kui tavaliselt. Tegemist on harukordse nähtusega, mis viimane kord leidis aset 29. septembril 2023. aastal.

Siniseks Kuuks kutsutakse aga aasta 13. täiskuud. 

 

 


19. augusti Sinine täiskuu

Superkuu, mis lisaks on ka Sinine Kuu, on astroloogide jaoks suur õnn ja harukordne nähtus. Astroloogias on aga nii, et mida harukordsema juhtumiga on tegu, seda sümboolsem see sündmus ise on. Kuu aspekt muutub tihti (võrreldes teiste taevakehadega) ent astroloogid hoiavad Kuu liikumistel silma peal. Seda enam, kui tegemist on täiskuuga. Täiskuu sümboliseerib sisemist maailma, tagasihoitud emotsioone ja tundeid. 

Superkuu mõju on aga palju tugevam. Superkuu võib panna meid langetama otsuseid, mida me muidu ei teeks ja tegema suuremaid tulevikuplaane. Sinine Kuu aga lisab omakorda originaalsust ning peaks kõikide märkide järgi kaasa tooma ootamatuid vahejuhtumeid. Seekordne täiskuu särab 100% Veevalaja märgis, inspireerides veelgi rohkem astrolooge. 

Kuidas mõjutab seekordne täiskuu sinu tähemärki?

 

 

VEEVALAJA, KAKSIKUD, JÄÄR

Aeg on tegutseda

Täiskuu motiveerib neid kolme tähemärki. Miks just neid? Sest Kuu  on Veevalaja konstellatsioonis, moodustades soodsa aspekti Marsiga (Jäära planeet) Kaksikutes. Õhu- ja Tulemärkide jaoks toob seekordne täiskuu kaasa head õnne. Mitmed head uudised on neid ees ootamas. 


KAALUD, AMBUR

Aeg on innoveerida

Planeetide läbimine Veevalaja märgis toob alati kaasa head õnne Õhu- ja Tulemärkidele, aidates neil rutiinist vabaneda. Seekordne Superkuu soovitabki Kaaludel ja Amburil tuua rohkem põnevust oma ellu ning tulla mugavustsoonist välja. Muuta oma elu paremaks. 


KALAD,VÄHK 

Aeg on olla koos lähedastega

Õrnad Veemärgid peidavad end kaitsva kesta alla kohe, kui asjad ei lähe enam nende soovide kohaselt. Veevalaja aga soovitab neil olla avatum ja otsida rohkem seltskonda. Uurida, kuidas sõpradel läheb ning minna külla lähedastele. 

 

 


NEITSI, KALJUKITS

Aeg on katsetada

Ettevaatlikud Maamärgid ei taha riskida. Vähemalt on nad ise sellisel arvamusel. Veevalaja aga on mässumeelne ja võib tõugata  neid mugavustsoonist välja, otsima uusi võimalusi ning katsetama oma piire. 

 

LÕVI, SÕNN, SKORPION

Aeg on oma elu muuta

Sodiaagi kõige jonnakamate tähemärkide jaoks võib seekordne täiskuu tuua kaasa võib seekordne täiskuu kaasa tuua võimaluse vabaneda ühest probleemist, olukorrast või takistusest.

 

 


Kommentaare ei ole