{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Septembrikuu esimene nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele.   

 Septembrikuu esimene nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele. 


 


Septembrikuu on algamas, see aga tähendab, et sügis ei ole enam kaugel. Nagu kõik teavad, on septembrikuu teadmiste kuu, sest uus kooliaasta on algamas. Aeg on naasta taas oma tavapärase elu juurde. Selline väljavaade võib küll paljusid masendusse ajada ent teistele peaksid planeedid järgmisel nädalal hoopis head õnne kaasa tooma. Mitmed head uudised on neid ees ootamas. Septembrikuu peaks neile kaasa tooma palju toredaid üllatusi. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 


SÕNN

Tundub, et suvi oli talle meelt mööda. Juba mitmendat nädalat on ta hoopis teine inimene. Palju julgem ja ettevõtlikum. Planeedid tõukavad ja innustavad teda üha suurematele tegudele ning otsima-katsetama uusi võimalusi. Kõikide märkide järgi tundub, et Sõnn on õppust võtnud ja valmis hüppama isegi tundmatus kohas vette. Suuremad muutused on teda aga ees ootamas just järgmisel nädalal. Mitmed tema probleemid peaksid leidma lahenduse. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes.

Päike on hetkel Maamärgis (Neitsi) ja selle tõttu peaksid õnnestuma kõik Sõnni ettevõtmised. Kõik läheb nagu lepase reega. Tal pole vaja endal isegi sõrme liigutada selleks et tema soovid täidetaks. Mitte miski ei peata teda enam. Just praegu on kõige õigem hetk tegutsemiseks ja katsetamiseks. Tundub, et järgmisel nädalal saab ta lõpuks ometi tasu oma pingutuste ja vaevaeest. Üks tema unistustest võib isegi täituda. Uus algus on tema elus algamas. See sobib hästi, sest järgmisel nädalal algab uus kooliaasta. Sõnn võib osta endale selle puhul uue vihiku või päeviku ja hakata kirjutama uut peatükki oma elus. 

 

 


JÄÄR

Just Jäärale toob järgmine nädal kõige rohkem head õnne kaasa. Viimasel ajal ei liikunud tema asjad nii nagu tema ise seda oleks soovinud, ikka tekkisid viivitused ja takistused, millega ta ei osanud arvestada. Nüüd aga peaksid kõik tema asjad hakkama liikuma õiges suunas ja kõik tuled on rohelised, kõik võimalused tänu sellele avatud. Järgmine nädal toob talle palju head õnne kaasa. Planeedid ise kaitsevad Jäära ja kannavad teda kätel. Kõik tema soovid täidetakse. Kõik planeedid hoolitsevad selle eest, et kõik tema unistused täituksid. 

Nende seas tuleb kõigepealt ära mainida Marsi, mis aitab Jäära motiveerida, muutes teda ettevõtlikumaks. Tänu sellele on Jäär julgem kui kunagi varem. Ta leiab lahendused kõikidele oma probleemidele, hakkab ellu viima uusi plaane ning on valmis väitlema kõikide inimestega. Samal ajal aga soovitab hea õnne planeet Jupiter tal mugavustsoonist välja tulla. Mis puutub armastusse, siis on teda ees ootamas üks tore üllatus, millega ta ei osanud ilmselt arvestada ja mis tuleb ootamatult. Järgmisel nädalal saab Jäär teha seda, mida ta tahab. 

 


KAALUD

Kaaludele peaks järgmine nädal tooma eelkõige õnne armastuses. Kui osade tähemärkide elus hakkavad asjad kiiremalt arenema, siis teistel õnnestub jällegi aega maha võtta. Iseenesest see ei olegi nii halb. Otse vastupidi, sest see võib aidata leida tagasi hingerahu. Vähemalt tundub, et just nii läheb järgmisel nädalal Kaalude esindajatel. Nimelt on Kaalude enda planeet Veenus sisenemas nende endi konstellatsiooni, tuues viimasele seega head õnne kaasa ja seda peamiselt kõiges, mis puudutab armastust ning südameasju. Kaalude esindaja muutub veelgi sensuaalsemaks, diplomaatilisemaks ja delikaatsemaks. Järgmisel nädalal peaks ta tundma end paremini kui kunagi varem. Ta võlub ja paelub kõiki, kellega ta kokku puutub. 

Mis puutub tööasjadesse, siis ka seal peaksid teda ees ootamas head uudised. Kogu tema ametialane elu võib muutuda tänu sellele. Kaalude esindaja oskab olla diplomaatiline, ta teab, mida ta tahab ja leiab võimaluse, kuidas oma tahtmist saada. Mis puutub eraellu, siis peaksid tema suhted muutuma veelgi paremaks ja lähedasemaks. Ent kõige rohkem õnne toob järgmine nädal just vallalistele Kaaludele, kelle elus võib aset leida otsustav kohtumine. Veenus muudab teda veelgi meeldivamaks ja võluvamaks ning toob talle head õnne kaasa kuni 23. septembrini. Kaaludel pole vaja kaugemale vaadata, sest õnn on juba tema käeulatuses.

Kommentaare ei ole