{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Päike on jõudnud Neitsi märki.   

 Päike on jõudnud Neitsi märki. 


 


Seda oligi arvata ja sellest ei saa ei üle ega ümber. Suvepuhkuste aeg ongi läbi saamas, suve lõpp ei ole enam kaugel ning uus kooliaasta algamas. Päike on sisenenud Neitsi märki, Neitsi energia aga katsub meid korrale kutsuda, et me suhtuksime oma tööasjadesse tõsisemalt ega unustaks ära oma kohustusi. Ent kõige selle juures toob järgmine nädal head õnne kolme tähemärgi esindajale.

 


SÕNN

Päike ja Veenus Neitsi märgis saadavad Sõnnile head energiat. Astroloogide sõnul peaks Sõnni ees ootama üle ootuste hea nädal. Päikese sisenemine Maamärki muudab Sõnni ettevõtlikumaks ja ambitsioonikamaks, tänu millele võib ta järgmisel nädalal nii mõnegi ammuse unistuse ellu viia või sõlmida mõne kasuliku lepingu. Planeedid saadavad talle hetkel head õnne, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Lisaks Päikesele ja Veenusele on Sõnnil praegu ka Uraani ja Saturni toetus. Uraan hoiab tal silma peal, hoolitsedes selle eest, et Sõnnil kõik hästi läheks, Saturn aga aitab tal paremini kohaneda. Tänu kõigele sellele tuleb Sõnn julgelt oma mugavustsoonist välja ning asub suurtele tegudele. Hea oleks siis, kui ta ei tegutseks liiga tormakalt, vaid teeks kõike võimalikult diplomaatiliselt, sest Merkuur, mis on ikka veel retrograadis Lõvi märgis, soovitab Sõnnil hoiduda erimeelsustest ja lahkarvamustest.

 


KALJUKITS

Kõik saab korda! Asjad hakkavad tasapisi taas liikuma õiges suunas Kaljukitse elus. Tõtt öeldes tuleb tunnistada, et suvi oli tema jaoks kirju ja sündmusterohke ent õnneks saab kõik nüüd korda, sest Päike ja Veenus Neitsi märgis saadavad Kaljukitsele head energiat. Eluenergia taevakeha ja suhete planeet liidavad oma jõu, toetades nii Kaljukitse kõikides ettevõtmistes. Kõik arusaamatused peaksid kaduma, Kaljukits muutub taas julgemaks ja enesekindlamaks ning hakkab juba suuremaid plaane tegema tuleviku jaoks. Suve lõpp teda ei kurvasta, sest tal on nii palju plaane juba sügiseks tehtud. Lisaks toetab Uraan Kaljukitse järgmisel nädalal. 

 


NEITSI

Ilmselt ei ole see üllatuseks mitte kellelegi, et planeedid on võtnud Neitsi oma soosingu alla. Päike on jõudnud Neitsi märku, planeedid aga on otsustanud talle teha ilusa kingituse. Päike sümboliseerib eluenergiat, loomingut, armastust. Päike Neitsi märgis paneb viimase enda veelgi rohkem särama, sest kõik tema ettevõtmised peaksid nüüd õnnestuma. Päike ja Veenus on mõlemad Neitsi märgis, tuues talle head õnne sellega kaasa. Päike muudab Neitsit enesekindlamaks ja julgemaks, Veenus aitab tal teha õigeid valikuid. Tänu planeetide heale seisule on kõik võimalused hetkel Neitsi jaoks avatud.

Kommentaare ei ole