{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajate jaoks

Millistel tähemärkidel on järgmisel nädalal tuul purjedes? Vähemalt kahe tähemärgi esindajatele toovad planeedid suuremat õnne kaas...

Millistel tähemärkidel on järgmisel nädalal tuul purjedes? Vähemalt kahe tähemärgi esindajatele toovad planeedid suuremat õnne kaasa. 

 




Kes on need õnnelikud, kellele planeedid toovad head õnne kaasa järgmisel nädalal? Mitte kõigil ei lähe nii hästi nagu neil, sest Merkuuri kurikuulus retrograad on ametlikult alanud, samuti võib järgmisel nädalal tekitada pingeid ka Marsi ja Jupiteri kohtumine Kaksikute märgis. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa? 

 

 

JÄÄR

Järgmine nädal toob Jäärale energiat juurde. Merkuuri retrograadi alguses tundis Jäär kerget väsimust. Ent järgmisel nädalal peaks Jäära oma legendaarse hea tuju tagasi saama. Tervelt kolm taevakeha toetavad teda praegu. Kõigepealt Päike Tulemärgis, mis soovitab tal olla julgem ja ettevõtlikum ning uskuda rohkem iseendasse. Lõvide aeg on käimas ja tavapäraselt toob see Jääradele alati head õnne kaasa. Ent ka teised taevakehad toetavad Jäära kõikides ettevõtmistes.

Marss on hetkel sõbramärgis (Kaksikutes), aidates Jääral oma plaane ellu viia. Marss on aga Jäära planeet, tänu millele Jäär ongi nii julge ja enesekindel. Tänu Marsile võib Jääral tekkida tunne nagu oleksid kõik võimalused ja kõik teed tema ees avatud ning ta on valmis mägesid liigutama. Jupiter Marsi kõrval toetab samuti Jäära järgmisel nädalal ja tänu sellele ei jäta hea õnn teda maha. Kõik, mida Jäär järgmisel nädalal puudutab, võib muutuda kullaks. 

 


VEEVALAJA

Kõige rohkem õnne toovad planeedid järgmisel nädalal aga kõikidele Veevalajatele. Lõvide aeg ei ole kõige rahulikum periood aastas Veevalajate jaoks, sest Lõvi tähemärk jääb Veevalaja märgi vastu. Ometi on õnneratas keerlemas sellel aastal ja tänu sellele võivad nii mõnedki Veevalaja unistused teoks saada tänu planeetide toetusele. Sellest ajast, kui Veenus lahkus Lõvi märgis ja sisenes Neitsi märki, on Veevalaja suhted lähedastega muutunud märkimisväärselt paremaks. Isegi Merkuuri retrograad ei häiri teda. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida, kõik tema mured peaksid kaduma nagu nõiaväel. Kõik asjad saavad korda. 

Ent kõige suuremat õnne toob talle Jupiteri ja Marsi kohtumine järgmisel nädalal Kaksikute märgis. Mõlemad planeedid toetavad Veevalajat kõikides ettevõtmistes, hoolitsedes selle eest, et kõik läheks plaanipäraselt. Kaksikud on Õhumärk nagu Veevalaja, tänu sellele ongi mitmed head võimalused avanemas ja kõik tuled rohelised. Augustikuu keskpaik peaks tulema üle ootuste hea. Mitmed unistused võivad täituda.

Kommentaare ei ole