{ads}

HIDE

Viimased

latest

Äsja emaks saanud naine ei suuda aru saada, miks tema mees tahab peale nende lapse sündi minna koos sõpradega puhkusereisile

 Noor naine, kes paar päeva tagasi emaks sai, kurdab oma muret. Nimelt soovib tema mees minna  puhkusereisile koos sõpradega....

 Noor naine, kes paar päeva tagasi emaks sai, kurdab oma muret. Nimelt soovib tema mees minna  puhkusereisile koos sõpradega. 

 


 



Sünnitusjärgne aeg ei ole kõige kergem, seda teavad kõik emad omast käest. Kaaslase toetus on just sellel ajal kõige tähtsam. Üks noor naine jagas Redditi foorumis oma lugu. Nimelt soovib tema mees minna sõpradega reisile ja seda hoolimata sellest, et naine paar päeva tagasi sünnitas tütre, kelle nimeks sai Olivia. Mehe puhkusereis oli juba ammu planeeritud ent mees oli öelnud, et ta võib selle reisi jätta sinnapaika, kui naine seda soovib. 

 


Mees mõtles järele

"Eelmisel nädalal ma küsisin Jake' käest, kas ta võiks teha nii, et ta ei läheks sellele reisile ja tuletasin talle meelde lubadust, mis ta mulle andis. Ma ütlesin, et mul on väga raske ja see, et ta terveks nädalaks niimoodi ära läheb, ei meeldi mulle üldse. Ta tundus natuke üllatunud ja ilmselt see haavas teda mingil määral, et ma temalt midagi sellist üldse palun. Ta ütles, et ta juba ammu ootab seda reisi ja vajab puhkust praegusel hetkel. Ta tuletas mulle meelde, et ta vanemad ei ole meist kaugel ja võivad iga hetk appi tulla, kui vaja. ", kirjutas noor naine, lisades juurde, et ta täiesti mõistab, et ta mees vajab puhkust ja olla natuke omaette ning et tema ise ka sooviks teha väikest pausi. 

 


Milline kummaline mees. Täiesti naeruväärne!

Foorumi lugejad tuletasid aga noorele emale meelde, et mees pole see, kes lapse sünnitas, vaid naine ise. "Teie jutt teeb mind kurvaks, sest teie mees käitub tõesti naeruväärselt. Juba see, et ta tahab praegusel hetkel minema minna käib mul üle mõistuse!", kirjutas üks lugeja. Teine lisas : "Mees peab suureks kasvama. Te kandsite last oma kõhus 9 kuud, te olete sünnitanud. Te olete pidanud pingutama ja vaeva nägema. Hormoonid möllavad ikka veel. Te jaksate oma last imetada. Viimane aeg, et teie mees kõigest sellest aru saaks. "

 

 


Mees saab oma eksimusest aru

Olles kõik kommentaarid läbi lugenud, kirjutas noor ema järgmist : "Jake palus mul maha rahuneda ja ütles, et ta ei lähe kuhugi. Ta muutus hästi emotsionaalseks ja nuttis isegi. Ta ütles, et ta ei taha, et temast saaks selline isa nagu tema enda isa seda oli, et ta ei mõistnud enne, et see reis oleks olnud esimene samm selles suunas, et olla nagu isa, keda kunagi pole kohal ja kes alati on eemal. Ta vabandas, et ta meiega nii käitus. Tänan teid kõiki veel kord kõikide nõuannete ja soovituste eest. See kõik oli emotsionaalselt väga raske, aga ma tänan teid kõiki, et te aitasite mul sellest olukorrast välja tulla. "

Kommentaare ei ole