{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

      Septembri esimesel poolel on Päike Neitsi märgis, et seejärel siseneda Kaalude märki. Seega valitsevad meid nende kahe t...

 


 

  Septembri esimesel poolel on Päike Neitsi märgis, et seejärel siseneda Kaalude märki. Seega valitsevad meid nende kahe tähemärgi energiad. Sellel aastal on planeetide seis pigem hea. Merkuuri retrograad on läbi saanud. 3. septembril on taevas noorkuu, mis saadab meile väga head energiat. Uraani retrograad algab 1. septembril. Merkuur siseneb Neitsi märki 9. septembril. 22. septembril jõuab Päike Kaalude märki.

 

Armastus ja kohtumised

Septemrbikuus oled sa pigem heas tujus ja see teeb sulle ja su suhtele ainult head. Tänu sellele muutub su suhe partneriga veelgi lähedasemaks, sul tekib tahtmine võtta ta käest kinni ja teha kõik, et unustada taas igapäevane elu. Koosveedetud hetked on hindamatud. Kui sa oled aga vallaline, siis algava sügise päike toob sulle liblikad kõhtu. Sa oled avatud kõikidele pakkumistele. 


Raha ja töö

Ilmselt on sind ees ootamas mõningad muutused, tänu millele paraneb töö juures valitsev õhkkond. Raske on öelda, mis selle põhjuseks on aga üks on kindel, et tänu sellele lähed sa tööle rõõmsalt laulu ümisedes ega muretse enam nii palju. 

 

 


Tervis

Sa võid tunda suuremat väsimust ja kurnatust septembrikuus. Viimastel kuudel ei ole sa suurt hoolitsenud oma tervise eest ja nüüd annab see endast tunda. Selleks, et end paremini tunda, pead sa võtma aega iseendale ja hoolitsema enda eest. Su tervis on sulle selle eest tänulik. Peale kahte esimest nädalat peaksid sa juba tundma ennast paremini. Ära unusta ka sporti teha, nii paraneb su kehaline vorm.


Sõbrad ja pere

Septembrikuus tahad sa palju suhelda ja väljas käia ning veeta rohkem aega koos sõpradega. Sõpradega koosolemine aitab sul mõtelda muudele asjadele ning unustada kõik oma mured. Nädalavahetusel veedad sa aga lähedastega. Võib ka juhtuda, et üks väga hea üllatus on sind ees ootamas.

Kommentaare ei ole