{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 üllatavat asja mida reisile kaasa võtta

  8 üllatavat asja mida reisile kaasa võtta Reisimine on täis seiklusi ja ootamatusi. Kuid isegi kõige seikluslikumad hinged teavad, kui täh...

 


8 üllatavat asja mida reisile kaasa võtta


Reisimine on täis seiklusi ja ootamatusi. Kuid isegi kõige seikluslikumad hinged teavad, kui tähtis on korralik ettevalmistus.


Kuigi me kõik teame, et pass ja hambahari on vajalikud, on mõned asjad, mille peale me tihti ei mõtle, aga võivad sind üllatada ja muuta reisi palju mugavamaks.


Enne kui võtame ette loetelu asjadest, mida ei tohiks maha jätta mainime ühe mitte vähem olulise asja ilma milleta reisimine ei ole mõistlik - reisikindlustus. See väike lihtne rahaline kulutus reisi alguses annab sulle südamerahu ja kindluse, et tõrked reisi ajal saaksid võimalikult muretult lahendatud. 


Lisaks sellele on siin kaheksa ootamatut asja, mida sa kindlasti oma järgmisele reisile kaasa peaksid võtma.

1. Multitööriist

See väike, kuid võimas tööriist võib päästa päeva. Kujuta ette, et oled rannas, naudid päikeseloojangut ja soovid avada pudelit veini. Siis aga avastad, et sul pole korgitserit. Multitööriist tuleb appi, pakkudes lisaks korgitserile ka muid kasulikke funktsioone, nagu nuga, kruvikeeraja ja väikesed käärid.


Seda saab kasutada igasuguste ootamatute olukordade lahendamiseks, muutes selle asendamatuks kaaslaseks igal reisil. See on tõeline elupäästja, kui pead lõikama toidupakendeud, kinnitama päikeseprille või ka avame veinipudeleid. 


Pane tähele tegemist on terariistaga ja kui reisid lennukiga ja ainult käsipagasiga, siis seda sul salongi kaasa võtta ei lubata.


2. Kokkupandav Joogipudel

Keskkonnasõbralik ja mugav kokkupandav joogipudel on ideaalne reisikaaslane. See võtab kotis vähe ruumi ja saad selle täita igal ajal, hoides end kogu aeg hüdreerituna.


Paljudes sihtkohtades võib pudelivesi olla kallis või raskesti kättesaadav, seega on oma joogipudeli kaasas kandmine nutikas valik. Lisaks aitab see vähendada plastikjäätmete hulka, tehes sinust vastutustundliku reisija. Võid seda täita lennujaamade joogiveepunktides, hotellides ja kohvikutes, säästes raha ja keskkonda.


3. Kokkupandav Joogamatt

Jooga harrastamine aitab hoida meelerahu ja heaolu isegi kõige stressirohkematel reisidel. Kokkupandav joogamatt on kerge ja kompaktne, sobides ideaalselt käsipagasisse. Lennujaamas ootamise ajal saad teha mõned lõdvestavad harjutused või sirutada end pärast pikka lendu hotellitoas.


Joogamatt tagab, et su keha ja vaim püsivad terved ja tasakaalus kogu reisi vältel. Lisaks on joogamatt suurepärane vahend kiireks meditatsiooniks või lihtsalt lõõgastumiseks, kui vajad hetke iseendale.


4. Korduvkasutatav Söögiriistade Komplekt

Korduvkasutatav söögiriistade komplekt tuleb kasuks eriti reisidel kus plaanid palju ringi kõndida ja osta endale poest süüa selle asemel et istuda restoranides. Kujuta ette, et satud turule kus müüakse värsket toitu ja sa pole saanud end registreerida hotellitoas või majutuses. Kui sul on käepärast söögiriistad, siis saad oma erinevaid söögikordasid ükskõik millal ja ükskõik kuidas nautida. See on äärmiselt eelarvesõbralik nipp ühele aktiivsele reisijale.


Korduvkasutatavad söögiriistad on keskkonnasõbralikud ja neid on lihtne kaasas kanda. Komplekt võib sisaldada nuga, kahvlit, lusikat ja isegi söögipulki. Lisaks aitab see vähendada ühekordsete plastnõude kasutamist, tehes sinust vastutustundliku reisija.


5. Ülemaailmne Adaptri Komplekt

Kui oled kirglik reisija, kes külastab erinevaid riike, siis ülemaailmne adaptri komplekt on hädavajalik. Erinevates Euroopa riikides on küll sarnased pistikupesad, seega see pole hädavajalik kui sul on reisiplaan täielikult valmis. Juhul kui oled spontaane ja teed plaane jooksvalt, siis Euroopast väljudes peaksid kindlast arvestama erinevate pistikupesadega USAs, UKs ja Aasias. 


Kui sul pole õiget adapterit, võivad sinu elektroonikaseadmed jääda laadimata. Ülemaailmne adaptri komplekt tagab, et saad oma telefoni, kaamera, sülearvuti ja muud seadmed laadida igas riigis, kus oled. See on kompaktne ja lihtne kaasas kanda, muutes selle ideaalseks kaaslaseks igal reisil. Ja kuna paljud meist sõltuvad oma elektroonikaseadmetest, on see kindlasti üks asi, mida ei tohi maha jätta.


6. Mängukaardid või Väike Lauamäng

Ootamatud viivitused ja pikemad sõidud võivad olla tüütud, kuid mängukaardid või väike lauamäng võivad muuta need hetked palju lõbusamaks.


Lennujaamas, rongis või bussis ootamine muutub märksa meeldivamaks, kui sul on midagi meelelahutuslikku teha. Transpordi ootamine on paratamatu osa reisimise juures ning usu sul on palju aega Netflixi oma telefonist või sülearvutist vaadata. Et see kõik ei oleks üksluine, soovitame mängida erinevaid kaardimänge oma reisikaaslastega või leida uusi sõpru, kutsudes neid mänguga liituma.


Väikesed lauamängud, nagu reisimõõdus Scrabble või Uno, pakuvad samuti suurepärast ajaviidet ja aitavad ajaviidet kiiremini mööda saata. Need mängud võivad olla ka suurepärane viis murda jääd ja suhelda uute inimestega, keda oma teekonnal kohtad.


7. Kerge Vihmakeep

Kerge vihmakeep, mida nimetatakse ka "banaaniriieteks," on praktiline ja lõbus reisitarvik. See on valmistatud õhukesest materjalist, mis on kerge ja kompaktne, sobides suurepäraselt igasse reisikotti.


Vihm võib tabada ootamatult, eriti troopilistes või muutliku ilmaga piirkondades, ja see võib rikkuda su päeva. Kerge vihmakeep hoiab sind kuivana ja lisab sulle ka veidi värvi ja isikupära. Lisaks on neid keepe sageli saadaval erksates värvides ja mustrites, mis võivad muuta sind rahvamassis silmapaistvaks.


8. Kokkupandav Kübar

Päikesekaitse on reisimisel ülioluline, eriti kui sihtkoht on soe ja päikeseline. Kokkupandav kübar on ideaalne lahendus, pakkudes kaitset päikese eest ja olles samas kergesti kaasaskantav. Erinevalt tavalisest kübarast saab kokkupandava kübara lihtsalt kokku voltida ja kotti panna, ilma et see võtaks palju ruumi.


See aitab vältida päikesepistet ja hoiab pea ja näo jahedana. Lisaks lisab see stiilse aktsendi igale riietusele, muutes sind fotodel veelgi glamuursemaks.


Kokkuvõte

Reisimine on mõnus! Oluline on olla ettevalmistatud mitte ainult tavaliste reisitarvikutega, vaid ka nende ootamatute ja praktiliste esemetega, mis võivad tõeliselt muuta sinu reisi nauditavamaks ja sujuvamaks. Multitööriist, kokkupandav joogipudel, joogamatt, korduvkasutatav söögiriistade komplekt, ülemaailmne adaptri komplekt, mängukaardid või väike lauamäng, kerge vihmakeep ja kokkupandav kübar – need on esemed, mida sa ei tohi unustada. Ja muidugi, ära unusta reisikindlustust, sest see on parim viis olla valmis ootamatusteks ja tunda end turvaliselt igal seiklusel.

Reisimine peaks olema lõbus ja stressivaba kogemus. Nende ebatavaliste, kuid kasulike esemete kaasavõtmine aitab sul olla valmis igaks olukorraks, olgu selleks ootamatu vihmasadu, elektripistiku probleem või lihtsalt vajadus lõõgastuda ja nautida hetke.


Head reisi ja palju toredaid hetki teekonnal!







Kommentaare ei ole