{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Kuu on nädala alguses Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremaid pingeid ja stressi. Nädala keskel on Kuu Am...

 


 

 Kuu on nädala alguses Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremaid pingeid ja stressi. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis. 20. juulil siseneb Marss Kaksikute märki. Pühapäeval särab taevas täiskuu Kaljukitse märgis. 


Armastus

Paaridele : mis puudutab su paarisuhet, siis on hetkel sinu elus väga hea periood käimas. Õhus peaks olema palju armastust. 

Vallalised: mitmed toredad kohtumised on sind ees ootamas. 

 

Raha

  Praegune periood on üsna delikaatne. Katsu vastu pidada ja oota paremad ajad ära. Ära muutu ainult liiga kannatamatuks ja kärstikuks, sest siis rikud sa ise kõik ilusa ära.

 

 

Tervis

Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest ja võtaksid aega ka spordi tegemise. Paha ei teeks ka väike kehapuhastuskuur, mis aitaks su organismil vabaneda mürkainetest ja toksiinidest. Väldi aga nii palju, kui võimalik rasvast ja magusat.

 

Töö

Tänu Jupiteri heale aspektile suudad sa sellel nädalal kõik ettevõetu ära teha ning viid oma projektid ellu. Kõik läheb hästi.

 

Pere

Üsna rahulik nädal on sind ees ootamas. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda.

Kommentaare ei ole