{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suve armuhoroskoop : millise tähemärgi esindajaga sina kõige paremini sobid?

  foto : unsplah / Hassam Nizam      Armastuse planeet Vee...

 

foto : unsplah / Hassam Nizam

 

 

 Armastuse planeet Veenus on kuni sügise saabumiseni Kaksikute märgis. Selle tõttu tõotab selle aasta suvi tulla kuum ja sündmusterohke. Nii paljudki üksikud südamed leiavad teineteist, mitmed unustamatud hetked on ees ootamas. Praegu on kõige õigem hetk selleks, et leida see haruldane pärl. 


Jäära suvine sobivuse horoskoop (21. märts - 20. aprill)

 

Üheks ööks

Kaksikud ja Veevalaja. Mõlematega sobib Jäär hästi, mõlemaga tekib kohe hea klapp. Tuli ja Õhk sobivad omavahel hästi. Neid tõmbab miski teineteise poole. Jäär on tuntud oma ettevõtliku vaimu poolest ja samuti vajab ta palju vaheldust oma ellu. Kaksikutele ei meeldi samuti igavus ega üksluisus, selles mõttes sobivad nad Jääraga hästi ja kumbki ei hakka muretsema tuleviku pärast. 


Kogu eluks

Sellele küsimusele on raske vastata, sest Jääraga pole kõige kergem. Ta on domineeriv, talle ei meeldi, kui talle vastu hakatakse, võib-olla Kaalude esindaja oskaks teda täiendada. Kaalude esindaja rahustaks teda õigel ajal maha ning õpetaks teda armastama. Jäärale meeldib Kaalude omakasupüüdmatu loomus. 


Sõnni selle suve sobivuse horoskoop  (21. aprill - 21. mai)

 

Üheks ööks

Skorpioniga tekib kohe vastastikkune tõmme. Nende vahel on midagi, mida sõnadega seletada ei saa. Nii tugevad suhted aga ajale vastu kahjuks ei pea. Nende vahel tekib kohe kirg.


Kogu eluks

Vähi või Kalade esindajad on Sõnni ideaalsed partnerid, kui ta otsib endale suhet, mis ajale vastu peaks. Mõlemad veemärgid on väga tundliku loomusega, tuues Sõnni ellu rahu ja harmooniat. Nii vähi kui Kaladega võiks Sõnn luua pere ja olla õnnelik. 


Kaksikute selle suve sobivuse horoskoop  ( 22. mai - 21. juuni)

 

Üheks ööks

Sõnniga võiks Kaksik kogeda midagi enneolematut, nende suhe oleks kirglik sensuaalne. Ainult, et Sõnnile ilmselt ei meeldi see, et Kaksikute esindaja ta seejärel sinnapaika jätab ja oma eluga edasi läheb. Hea oleks, kui Kaksik kohe asjad selgeks räägib Sõnnida, et edaspidiseid probleeme ära hoida. 


Kogu eluks

Amburil on kõik, mis vaja, et Kaksikule meeldida. Ambur tahab olla aktiivne, palju liikuda ja reisida. Ambur teeb kõik, et muuta oma elu põnevamaks. Ta on optimistlik, naerab palju, armastab vaheldust. Lühidalt kõike seda, mida Kaksik isegi. Ambur kipub küll tihti ärrituma aga Kaksik oskab õigel ajal nurki siluda.

 

 

 


Vähi selle suve sobivuse horoskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

 

Üheks ööks

Kaksik sobib hästi Vähile, kui ta otsib juhusuhet ega taha end kellegagi siduda. Kaksikute esindaja on alati valmis uuteks seiklusteks ja uuteks kogemusteks, tema ei ütle kunagi ära. Ta ei hakka tungima Vähi eraellu. 


Kogu eluks

Sõnn on valmis pühendama oma elu Vähi jaoks, aidates viimasel maha rahuneda ning pakkudes turvatunnet. Neil on omavahel palju ühist. Nad võtavad küll kaalus natuke juurde aga vähemalt teavad, et nende vahel on tõeline armastus ja see on kõik, mis loeb. 

 


Lõvi selle suve sobivuse horoskoop  ( 23. juuli - 22. august)

 

Üheks ööks

Jääraga võiks Lõvil sellel suvel olla unustamatu seiklus, mis jääb mõlemale kauaks meelde. Neid tõmbab miski nähtamatu teineteise poole, nende suhe algaks sama ruttu, kui see lõppeks. 


Kogu eluks

Kaalud on Lõvi ideaalne partner. Lõvile väga meeldib see, kuidas Kaalude esindaja tema eest hoolitseb. Nende suhe oleks väga ilus, mõlemad tunneksid end hästi ja pingutaksid, et teineteist õnnelikuks teha. Nende paar tekitaks teistes kadedust. 

 


Neitsi selle suve sobivuse horoskoop  ( 23. august - 22. september)

 

Üheks ööks

Kaksikute esindaja oleks ideaalseks partneriks, kellega lõbutseda. Kaksikute esindaja jääb oma hinges alati teismeliseks, ta ei tahagi suureks kasvada, elu on agu üks suur pidu tema jaoks. 


Kogu eluks

Kaljukits on nagu Neitsigi maamärk. Nad mõlemad oskavad oma elu hästi organiseerida, on mõistlikud ja otsivad tõsist suhet. Kaljukitsele meeldib küll juhtimine enda kätte võtta aga Neitsist see absoluutselt ei sega. Kaljukitse distsiplineeritud loomus meeldib isegi Neitsile, kes teab,et vajaduse korral võib ta kõik tööd ja toimetused jätta Kaljukitse hooleks. 

 

 

 


Kaalude selle suve sobivuse horoskoop  (23. september - 23. oktoober)

 

Üheks ööks

Jäär on ideaalne partner kellega Kaalude esindaja saaks lõbusat aega veeta. Kaalud jätaksid ennast Jäära hoolde, lastes tulemärgil ennast juhtida. Jäär on aga kiire töö tegija ja kadunud enne, kui Kaalud arugi on saanud, mis õieti toimus. 


Kogu eluks

Amburi kõrval võiksid Kaalud õnnelikuks saada. Nad on kokku loodud kõrgemate jõudude poolt. Ambur täidab Kaalude südame õnne ja rõõmuga, tekitades enneolematuid tundeid. Koos veedaksid nad tunde vesteldes varahommikuni. Üheskoos ei hakkaks neil kunagi igav. 


Skorpioni selle suve sobivuse horoskoop  ( 24. oktoober - 22. november)

 

Üheks ööks

Kaksikud on alati valmis seiklema. Nii kaua, kui on põhjust lõbutsemiseks ja pidutsemiseks, on Kaksikud alati olemas. Skorpioni salapärasus lausa tõmbab Kaksikuid ligi. Nende suhe tavaliselt aga paarist kallistusest kauem ei kasta, sest enne, kui Skorpion võib midagi tõsisemat lootma hakata, on Kaksikute esindaja juba oma kohvrid pakkinud ja mujale läinud vaheldust otsima. Muidu saavad nad aga omavahel hästi läbi.


Kogu eluks

Kalad on otsekui loodud selle jaoks, et Skorpioni ärevat loomust maha rahustada. Miski tõmbab neid teineteise poole. Mõlemad on head ja lahked oma südamelt. Kalad suudavad rahustada Skorpionit, võtta viimase pingeid ära ning teha pai Skorpioni hingele. 


Amburi selle suve sobivuse horoskoop ( 23. november - 21. detsember)

 

Üheks ööks

Veevalaja on ideaalne partner, kellega lõbutseda natuke. Veevalaja peab oma vabadust liiga kalliks, et seda igale ettejuhtuvale kinkida. Kumbki neist ei otsi tõsist suhet. 


Kogu eluks

Kaalude kõrval leiaks Ambur oma elu mõtte. Nende suhe oleks usalduslik. Kaalude esindaja imetleb siiralt oma uhket ja vaprat Amburit, kes on nii hästi kasvatatud. Amburile meeldib aga väga Kaalude sarmikus. Nende suhe on üks ilusamatest, mis olla saab. Nende armastus kestab kogu elu ja tekitab kõikides kadedust.

 

 

 


Kaljukitse selle suve sobivuse horoskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

 

Üheks ööks

Kui Kaljukits võtab sellel suvel natuke aega maha ja teeb pausi töö juures, võib ta olla kindel, et Amburiga tal juba igav ei hakka. Ambur suudab Kaljukitse südame üles sulatada, näidates talle elu läbi teise valguse. Nende elurütm ja iseloomud on aga liiga erinevad selleks, et nende suhe kestma jääks. 


Kogu eluks

Neitsi sobib ideaalselt Kaljukitsega. Nad mõlemad otsivad tõsist suhet. Neitsi on nagu orav, kes kogub pähkleid selleks, et valmistuda eelseisvaks talveks, Kaljukits aga on alati homseks päevaks ette valmistunud, tema elus üllatustele ja ootamatustele kohta ei ole. Neitsi on sama praktilise mõtlemisega nagu kaljukits, neil on omavahel palju ühist. Nende suhtes ei jää fantaasiale palju ruumi, küll on aga nende suhe tugev ja kindel nagu kalju. 


Veevalaja selle suve sobivuse horoskoop ( 21. jaanuar - 18. veebruar)

 

Üheks ööks

Jääraga veedaks Veevalaja unustamatuid hetki. Nad mõlemad on spontaansed ja otsivad vaheldust oma ellu. Neile meeldivad ootamatused ja üllatused. Nende suhe on kirglik, mis aga kahjuks ajale vastu ei pea. Nad peavad oma vabadust liiga kalliks selleks, et seda ohverdada. 


Kogu eluks

Teise Veevalajaga mõistaksid nad teineteist kohe, ilma sõnadeta. Veevalaja otsib usaldusväärset suhet, mis ei lämmataks teda. Ainult teine Veevalaja saab seda talle pakkuda. 


Kalade selle suve sobivuse horoskoop  ( 19. veebruar - 20. märts)

 

Üheks ööks

Nende kohtumine on juhuslik ega kesta kaua, neil on lihtsalt liiga erinev elurütm. Kui üks midagi tahab, siis tavaliselt pole see kunagi õige aeg teise jaoks, nende suhtes on liiga palju kõhklusi ja kahtlusi. Samas on neil ka palju ühist ja hea oleks, kui nad õpiksid teineteist paremini tundma. 

 

Kogu eluks

Lõvi on Kalade ideaalne partner. Lõvi oskab panna Kalade silmad särama. Nad unistavad mõlemad paremast tulevikust. Kalad on valmis kõigeks, et Lõvikest õnnelikuks teha. Lõvi tunneb aga, et teda austatakse ja armastatakse ning on valmis tänu sellele mägesid liigutama selleks, et Kalade imetlust ära teenida. 



  © 2024 Sisu kopeerimine keelatud!
 

Kommentaare ei ole