{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhe : 3 käitumishoiakut, mis rikuvad suhet (ent millest me sageli endale aru ei anna)

 Mis on see, mis rikub kõige rohkem paarisuhet?       

 Mis on see, mis rikub kõige rohkem paarisuhet? 

 


 

 

 Kohtumine, armumine ja suhte loomine on osad kahe inimese vahelisest suhtest. Kõige raskem on aga suhet hoida nii, et see ajale vastu peaks. Selleks aga tuleb hoiduda sellistest käitumisharjumustest, mis võivad suhet pikapeale hakata rikkuma. 

 

Pealiskaudsete küsimuste esitamine

Kui ainus, mis sa õhtul ütled, on : "Mis me täna süüa teeme? ", ega tunnegi huvi selle vastu, kuidas teise päev möödus, võib see teha teie omavahelisele suhtele halba. Kui sa ootad, et teine ise hakkaks rääkima ega tunnegi huvi tema töö ja tegemist vastu, isegi mitte selle vastu, kas ta on väsinud või kuidas ta end tunneb, võib see teha teile halba. Suhte alguses esitatakse palju küsimusi teineteisele. Aja jooksul see vaibub, kuni küsimuste esitamine kaob sootuks. Selle tõttu võib juhtuda, et su kaaslasel tekib mulje nagu teda ei olekski enam sinu jaoks, nagu ei kuulaks sa teda ja ta ei hakkagi sulle enam rääkima oma isiklikest asjadest. 

 

 

Liigne teleka vaatamine

Ekraanid ei liida inimesi, vaid lahutavad. Loomulikult on aeg-ajalt hea end "välja lülitada" ja vaadata mõnda head seriaali või filmi. Kui aga telekat vaadatakse igal õhtul, võib see hakata suhtele halba tegema. Ideaalne oleks, kui nädalas piirdutakse kahe filmi vaatamisega. See, kui juua koos klaasike veini või tassike teed on palju kasulikum, kui vaadata iga õhtu telekat. See võimaldab rääkida omavahelistest asjadest ja rääkida oma päevastest sündmustest.

 

Oskamatus oma vigu tunnistada

See, kui inimene ei oska vabandada või mis veelgi hullem, süüdistab kogu aeg teist, rikub samuti suhet. Kõik inimesed teevad vigu. Selleks, et suhet hoida, tuleb õppida vabandust paluma. See, kui inimene ütleb: "Anna andeks, ma ei oleks pidanud nii rääkima sinuga, ma läksin liiga kaugele," puudutab südant ja muudab suhet palju tugevamaks. 

 


 

 

 

 

 



Kommentaare ei ole