{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Nädala alguses on Kuu sinu märgis, selle tõttu peaks su intuitsioon olema veelgi tugevam. Sa näed lausa inimesi läbi. N...


 

 

 Nädala alguses on Kuu sinu märgis, selle tõttu peaks su intuitsioon olema veelgi tugevam. Sa näed lausa inimesi läbi. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis. 20. juulil siseneb Marss Kaksikute märki. Pühapäeval särab taevas täiskuu Kaljukitse märgis. 


Armastus

Paaridele : suuremaid muutusi ei tohiks su eraelus ette tulla sellel nädalal. Veenus toetab sind. Tänu sellele saad sa aga muuta oma suhet veelgi paremaks. 

Vallalised: mitmed kohtumised ootavad sind ees, ükski neist ei jää aga kestma. Tuleb ka tõtt tunnistada, et praegu ei ole truudus sinu elus esmakohal. Sa otsid rohkem meelelahutust ja vaheldust.

 

Raha

Su rahaasjad ei ole hetkel kõige paremad. Aga ära muretse liiga palju. Kõik laabub varsti ja sa leiad lahendused oma probleemidele. Seega ära vihasta ega ärritu oma rahaprobleemide pärast, see pole seda väärt.

 

 

 

Tervis

Sa võid olla sellel nädalal kohmakam. Ja tormakam. Õnnetus aga ei hüüa tulles. Seega, ole ettevaatlikum.

 

Töö

Tänu planeetide seisule oled sa paindlikuma meelega ja järeleandlikum. 


Pere

Sellel nädalal ei ole sa eriti seltskondlik. Sa oled pigem kodulembeline ja kõik, mida sa tahad, on olla oma perega koos.

Kommentaare ei ole