{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Ma ei taha oma perre koletist! " . Isa ütles oma pojast lahti, kuna viimane oli lasknud ennast tätoveerida

 Üks noormees rääkis Redditi foorumis, kuidas tema isa, saades teada, et noormees oli lasknud ennast tätoveerida, ütles, et ta ei o...

 Üks noormees rääkis Redditi foorumis, kuidas tema isa, saades teada, et noormees oli lasknud ennast tätoveerida, ütles, et ta ei ole enam nende perekonna liige.




Tegemist on üsna äärmusliku otsusega, mida see isa võib ühel päeval kahetseda. Redditi foorumis tegi üks noormees postituse, rääkides, kuidas tema isa ägestus lihtsalt sellepärast, et poeg oli otsustanud ennast tätoveerida. See pole veel kõik, isa andis samuti teada, et edaspidi ei maksa ta enam oma üliõpilasest poja korteri üüri ja ütleb temast lahti. Ometi oli poja ainuke soov valmistada isale rõõmu. 

Oma jutustuses kirjeldab poeg kõigepealt oma isa elu. 

"Ta on beebibuumer nagu paljud teised temavanused ent elab täiesti väljaspool reaalsust. Ta usub igasuguseid vandenõuteooriaid ja muid valeuudiseid, mida ta kuuleb, vähemalt nii kaua, kui ta kuuleb neid usalduslikelt kanalitelt. Ma olen oma vendade ja õdedega näinud, kuidas mu isa on muutunud viimaste aastakümnete jooksul. Kui me veel väikesed olime, ei olnud ta veel nii imelik." 

 

 

Ta täpsustab, et lisaks kõigele on tema isast saanud usklik inimene. Ent enne seda, kui isa muutub, oli ta alati unistanud sellest, et saaks endale tätoveerida käevarre peale okastraadi. 

 

Isa ei pea lepingust kinni

Kui poeg rääkis isale sellest, et ta tahaks ennast tätoveerida lasta, siis oli isa vastus kategooriline : nii kaua, kui poeg elab tema katuse all, ei tohi ta midagi sellist teha. Ent kui poeg on välja kolinud, tehku, mida ta heaks arvab. Lisaks sellele sõlmis noormees isaga lepingu siis, kui ta veel  gümnaasiumis käis. Kui ta õpib hästi ja toob koju häid hindeid, kui ta teeb suvel tööd, maksab isa õpingute eest. Poeg kuulas isa soovitusi kuulda. Ta tegi isegi rohkem, kui isa temalt palus. 

 

 

"Ma töötasin vähemalt 30 tundi nädalas ja iga nädal, sellest ajast, kui ma olin 14-aastane (mu esimene töökoht oli peretuttavate tallis, kus ma hoolitsesin hobuste eest). Ma töötasin kuni 18-aastaseks saamiseni. Mul olid head hinded ja ma sain diplomi."

Boomer father: “Don’t come to Christmas, don’t come to Thanksgiving, I don’t want you in my home. I don’t want you in my family. I don’t have FREAKS in my family.”
byu/HigherxStandards inBoomersBeingFools

Seega sai noormees ülikooli sisse ja läks kodust eemale elama. Isa oli ka see, kes tahtis maksta korteri üüri tingimusel, et poeg maksab kommunaalikulud ja toidu eest, kuna ta nagunii töötas õpingute ajal. 


"Mu isa läks täiesti hulluks! "

Kuna poeg ei elanud enam isa katuse all, siis otsustas ta esimese kursuse aastal tätoveerida mõlema käevarre peale okastraadi uskudes endamisi, et teeb sellega oma isale au. Ent ta ei osanud arvatagi, et tema üllatus sellise vastuvõtu osaliseks saab.  

 

 

"Ma läksin isa juurde ühel õhtul õhtust sööma ja vaatama oma nooremaid õdesid-vendi. Ma olin nii ärevil sellest, et saan talle oma tätoveeringuid näidata. Aga isa läks täiesti hulluks. Ta röökis mulle otse näkku ja pritsis tatti, ta oli täiesti endast väljas. Ma ütlesin talle, et ma ei oleks uskunud, et ta niimoodi reageerib ja tema ütles mulle sellepeale, et ma ei ole enam nende perekonna liige! Kõik, mida ma sellest õhtust mäletan, on see, et ma ei ole enam sinna oodatud jõuludeks ega tänupühaks. Et ta ei taha mind enam oma kodus näha, ta ei taha mind enam oma perre."

Noormees, kes oli täiesti šokiseisus, ei teadnud, kuidas reageerida ja oli vait. See aga ärritas isa veelgi rohkem. Peale kolm tundi kestnud vihahoogu soovis isa pojale edu õpingute ja korteri üüri maksmisel. Tema sõnul ei taha ta koletist oma koju ega kavatsegi ühegi koletise õpingute eest maksta. "

Kommentaare ei ole