{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa muutuda teiste suhtes umbusklikumaks ja võtta kõike liiga is...

 


 

Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa muutuda teiste suhtes umbusklikumaks ja võtta kõike liiga isiklikult. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis. Ilmselt vajad sa siis rohkem aega iseendale. 20. juulil siseneb Marss Kaksikute märki. Pühapäeval särab taevas täiskuu Kaljukitse märgis, mis aitab sul liikuda õiges suunas.


Armastus

Paaridele : tänu Marsi mõjutusele peaks suhe elukaaslasega olema väga hea, loomulikult tingimusel, et sa ka omalt poolt kaasa aitad ja oled võimeline järeleandmisi tegema.

Vallalised: võib-olla kohtud sa kellegagi, kellega sul on tore koos olla ent sellest suhtest ei saa asja. Praegu pole sul mõtet midagi kindlat oodata, katsu niisama oma elu nautida ja ära muretse homse päeva pärast. 

 

Raha

Kõik kinnisavaraga seotud tehingud on hetkel soositud. Rahaasjades peaks üldiselt praegu kõik hästi minema. 

 

Tervis

Sellel nädalal oled sa võimeline mägesid liigutama, su tervis peaks olema väga hea. Ainult närvid võivad alt vedada, sest sa oled muutud liiga emotsionaalseks ja tundlikuks Katsu teha midagi, mis aitaks sul pingeid maandada.

 

 

Töö 

Planeedid tõotavad sulle sellel nädalal head edu kõikides ettevõtmistes. Sinu andekust märgatakse ning teiste kiidusõnad ainult motiveerivad sind. Ole ise ainult ettevõtlikum.


Pere

Sul võib kohati tekkida tunne, et mitte keegi ei mõista sind. Et keegi ei saa sinust aru. Ja ometi on su kodukotuse all kõik rahulik, sellest peaks ju sulle piisama?

Kommentaare ei ole