{ads}

HIDE

Viimased

latest

Laisa isa tunnusmärgid (video)

Isade roll on palju muutunud tänapäeva ühiskonnas. Enam ei ole nii, et mees käib tööl ja naine hoolitseb koduse majapidamise ning l...

Isade roll on palju muutunud tänapäeva ühiskonnas. Enam ei ole nii, et mees käib tööl ja naine hoolitseb koduse majapidamise ning laste kasvatamise eest.  

 


 


Üks pereisa tegi video, kus ta loetleb üles kõik punktid, mis viitavad laisale isale. 

Näiteks see, kui sa annad lapse tema ema sülle kohe, kui laps hakkab jonnima. Sa isegi ei katsu teda maha rahustada, sest sa oled laisk. 

Või kui sa arvad, et kuna sa käid iga päev tööl väljas, sinu naine on aga lastega kodune, siis ei pea sa teda majapidamistööde juures aitama. Ka see on märk sellest, et sa oled laisk isa. 

Video autor on teadlik sellest, et paljudele meestele tema sõnavõtt ei meeldi ent ta jääb enese juurde kindlaks. Ta lisab, et ei maksa arvata nagu oleks ta kodune isa - vastupidi - ta töötab 40 tundi nädalas ja teeb lisaks lisatööd. Ent hoolimata sellest leiab ta aega, et oma naist aidata.  

 

 

"Ma teen kõike! Ma pesen nõusid, pesu, koristan ja aitan naist kõikide majapidamistööde juures. See ei ole mingi vabandus, et mees käib tööl ja et tal pole aega oma naist aidata. "

 

@beigedad My videos arent for everyone and thats okay. Are you a lazy father? #parentsoftiktok #fatherhood #father #dadsoftiktok #dad #momtok ♬ original sound - Beige Dad | Fatherhood


"Kas sa arvad, et lapse vannitamine ei kuulu sinu kohustuste hulka? Siis oled sa laisk isa!"

Ta jätkab, selgitades, miks ta pöördub just isade ja mitte laiskade abikaasade ega partnerite poole. 

"Põhjus, miks see puudutab just isasid on see, et kui teil on kodus laps kasvamas, on paratamatult rohkem pesu pesemist ja koristamist, kui muidu. " 

 

 

"Kas sina ei vaheta oma lapse mähkmeid ja arvad, et lapse vannitamine ei ole sinu rida? Siis oled sa laisk isa."

Ta pöördub oma videos emade poole, öeldes, et iga pere on erinev ja mis toimib ühel pool, ei pruugi toimida teisel pool. Kui mees võiks teha rohkem, võib talle alati saata selle video. 

Samuti pöördub ta meeste poole, kellel on väikesed lapsed kodus, öeldes, et kui see kõik tuleb neile tuttav ette, siis ei maksa imestada, et lahutuste arv on nii kõrge. Et seda ära hoida, tuleb rohkem pingutada ja aidata oma naist majapidamistööde juures.

Kommentaare ei ole