{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis. Mida sihikindlam sa oled, seda parem. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis, panne...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis. Mida sihikindlam sa oled, seda parem. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis, pannes sind liigselt tormama. 20. juulil siseneb Marss Kaksikute märki. Pühapäeval särab täiskuu sinu märgis. 


Armastus

Paaridele : mis puutub sinu eraellu, siis päris elu võib olla palju ilusam, kui armastusromaan vähemalt sellel nädalal, aga ainult tingimusel, et sa ka ise omalt poolt kaasa aitad. Sa võid muuta ise oma elu ilusamaks, pöörates oma kaaslasele rohkem tähelepanu. 

Vallalised: planeedid tahavad, et sellel nädalal kohtuksid sa ühe inimesega, kellel saab sinu elus olema tähtis koht. Võimalik, et sa tunned temaga kohe hingelist ja kehalist lähedust. Aga ära kiirusta ise liiga palju ja lase aeg otsustab kõik. Vastasel korral võid sa kõik kaotada.

 

Raha

Pluuto praegune aspekt on üsna soodne sinu rahaasjade jaoks. Sa võid leida võimaluse, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. 

 

 

Tervis

Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit ja seda parem. Tänu sellele peaksid sa olema heas vormis. Ainult need, kes koormavad ennast liialt oma tööga ära, võivad tunda kannatada suurema väsimuse ja väikeste terviseprobleemide käes.

 

Töö

Praegune periood on üsna paljutõotav sinu elus. Hea edu saadab sind igal sammul, selle jaoks aga selleks, et see nii jääks, tuleb sul teha tarku valikuid ning jääda mõõdukaks kõiges. Jälgi paremini oma hoiakut ja oma sõnu, ära usalda kedagi liiga palju ja ära unusta, et sa võidad alati, kui sa ei räägi asjadest, millest sa pole kohustatud rääkima.

 

Pere

Pane prioriteedid paika. Sul ei ole praegusel ajal palju aega ei oma laste ega elukaaslase jaoks. Katsu paremini oma vaba aega organiseerida. 

Kommentaare ei ole