{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

    Armastus Uuel nädalal hakkad sa ilmselt suuremaid plaane tegema. Sul on pea igasuguseid mõtteid täis, sulle mee...

 


 

Armastus

Uuel nädalal hakkad sa ilmselt suuremaid plaane tegema. Sul on pea igasuguseid mõtteid täis, sulle meeldiks, kui su kaaslane ainult rohkem osaleks ega jääks üksnes kõrvalvaatajaks. Sa ei taha kogu aeg olla ainuke, kes peab kõike ise organiseerima ja otsustama. Vallalised : sellel nädalal on õhus palju armastust! 

 

Tervis

Sa peaksid olema heas tujus ja optimistlik. Nägema asju palju paremas valguses. Mitte miski ei peata sind. Vaata ainult, et sa ennast niimoodi ära ei kurna. Sa oled muutunud liiga kannatamatuks. See võib mõjuda väsitavalt ka sinu lähedastele. Võta natuke tempot maha.

 

 

Töö ja raha

Sa oled ettevõtlik ja leidlik. Ära kahtle oma võimetes ja oskustes, mine räägi ülemusega palgatõusust, sa oled seda väärt.  Mis puutub rahaasjadesse, siis peaks praegune periood sinu elus olema üsna hea. Su sissetulekud hakkavad kasvama. 


Pere ja sõbrad

Ühe nädala jooksul võib nii palju asju juhtuda! Ära unusta prioriteete paika panna ja veeta rohkem aega oma lähedastega. Kui su nädal peakski algama mõningate arusaamatuste ja möödarääkimistega, siis ära võta kõike nii isiklikult ja ära solvu. Nii sõpradel, kui lähedastel on kindel koht sinu elus. Ära seda unusta.



Kommentaare ei ole