{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa olla palju emotsionaalsem. Nädala keskel on Kuu Amburi märg...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, selle tõttu võid sa olla palju emotsionaalsem. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis. 20. juulil siseneb Marss Kaksikute märgi. Pühapäeval särab täiskuu Kaljukitse märgis. 


Armastus

  Kui sa oled juba paarisuhtes,  ei tunne sa end võib-olla kõige paremini järgmisel nädalal. Hoolimata sellest, et sa ei ole üksi, on sul tunne, et keegi sind ei mõist ega saa sinust aru. Sa vajad kedagi, kes mõistaks sind ka ilma sõnadeta ja kes saaks aru sinu soovidest.

Kui sa oled vallaline, ei tea sa ilmselt isegi praegu, mida sa õieti tahaksid. 


Raha

Pluuto halva aspekti tõttu võivad mõned probleemid tekkida, seega ole ettevaatlikum. Organiseeri oma rahaasju paremini, nii leiad sa ka kiiremini lahendusi oma probleemidele.

 

 

Tervis

Hoolitse enda eest rohkem. Sa vajad puhkust. Ära unusta tervislikke eluviise ja positiivset mõtlemist.

 

Töö

Merkuur toetab sind praegu kõikides ettevõtmistes. Sa oled tark, sul on selged plaanid ja sa leiad vahendeid, mille abil kõikidest takistustest üle saada. Järgmisel nädalal peaks kõik hästi minema, ühtegi probleemi ei tohiks ette tulla. 

 

Pere

Planeedid kaitsevad ka su pereelu. Tänu sellele on sind ees ootamas rahulik nädal.

Kommentaare ei ole