{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, soovitades sul olla natuke  püsivam oma eelistustes ja tegemistes. Nädala keskel...

 


 

Nädala alguses on Kuu Skorpioni märgis, soovitades sul olla natuke  püsivam oma eelistustes ja tegemistes. Nädala keskel on Kuu Amburi märgis, soovitades sul olla objektiivsem. 20. juulil siseneb Marss sinu märki, tuues sulle kaasa head energiat. Pühapäeval särab taevas täiskuu Kaljukitse märgis. 


Armastus

Kui sa oled juba paarisuhtes, tahad sa ilmselt leida võimalust, et olla oma kaaslasega kahekesi. Tõtt tunnistades peaks selline ajade käik su elukaaslasele meele järgi olema. Ära ainult muutu liiga romantiliseks ja ära ole liiga nõudlik oma kaaslase vastu. 

Vallalised: ilmselt ei tule sul suhtlemisest praegusel hetkel puudust, aga midagi tõsist kahjuks silmapiiril ei ole. 


Raha

Planeetide seisu vaadates tundub, et midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Ainult Saturn mõjutab sinu rahaasju.

 

Tervis

Tundub, et ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada praegusel hetkel. Võib-olla tunned sa ainult suuremat väsimust. 

 

Töö

Kõikide märkide järgi tundub, et sind on ees ootamas head uudised. Võib-olla on tegemist preemiaga, võib-olla palgakõrgendusega, võib-olla lihtsalt toetusega. 

 

Pere

Suhe lastega peaks olema väga hea, isegi, kui lapsed on hetkel oma isiklike probleemide tõttu natuke tujust ära. Katsu leida siiski võimalusi, et nendega rohkem rääkida. 

Kommentaare ei ole