{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

      Armastus Ära hakka oma kaaslasele närvidele käima ja  ära uuri nii palju iga tema käigu kohta. Ära kahtle temas ni...


 

 

 Armastus

Ära hakka oma kaaslasele närvidele käima ja  ära uuri nii palju iga tema käigu kohta. Ära kahtle temas nii palju. Ära heida talle tema minevikku ette. Sulle endale ju küll ei meeldiks, kui tema sinule nii palju küsimusi esitaks. Sest sa leiad, et kõik, mis oli enne teda, kuulub sulle ja ei puutu temasse. Vallalised, järgmise nädala peale ei maksa liiga suuri lootusi panna. 

 

Tervis

Kui sa pole tükk aega trenni teinud, siis nüüd on aeg võtta end käsile. Pane botased jalga ja ärata oma keha üles. Selleks, et veelgi rohkem kasu lõigata, tee sporti väljas värske õhu käes ja võimaluse korral looduse keskel. Ära end ainult kohe esimese hooga ära kurna.

 


Töö ja raha

Marss toetab sind kõikides ettevõtmistes ja tänu sellele suudad sa kõik alustatu lõpule viia. Ainult mõned probleemid töökaaslastega võivad tekkida. Su rahamured peaksid aga leidma lahenduse. Sellel nädalal peaksid sa saama suurema summa raha - ära seda kohe ära kuluta.

 

Pere ja sõbrad

Alles üks nädal lõppeb, kui juba teine algab. Sul on aga tunne, et sinu elus ei muutu mitte midagi. Mis oleks, kui sa ise teeksid midagi, mis aitaks tuua sul oma ellu natukenegi vaheldust? Ära muidugi kohe kõigiga lõpparvet tee. 



 

 

Kommentaare ei ole