{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : selle aasta juulikuu toob head õnne kaasa nende tähemärkide esindajatele

 Suvi on käes ja sellepärast ongi praegu kõige õigem aeg, et vaadata üle, milline on planeetide energia selle aasta juulikuus. Mida...

 Suvi on käes ja sellepärast ongi praegu kõige õigem aeg, et vaadata üle, milline on planeetide energia selle aasta juulikuus. Mida planeetidel meie jaoks varuks on? Vähemalt kahe tähemärgi esindajale toob juulikuu suuremat õnne kaasa.


 


Puhkuste hooaeg on algamas. Paljud on juba kotte pakkimas puhkusele minekuks, teised naudivad suve aias, kolmandad ei jõua oma puhkust ära oodata. Suvi ja ilusad ilmad teevad paljudel tuju heaks ja meele rõõmsaks. Planeedid meie peade kohal saadavad meile aga head energiat. Ühelt poolt soovitavad Veenus, Merkuur ja Marss meil kuulata oma südame häält. Teisest küljest panevad Saturn ja Neptuun, mis on retrograadis, meid tõtt vaatama reaalsusega. Kuidas viia oma unistused ja plaanid ellu? Kuidas teha vahet sellel, mis on tõde ja mis on vale? Kuidas olla kohusetundlikum? See kõik võib tekitada segadust või siis hoopis vastupidi, innustada tegutsema. 

 


Milliste tähemärkide esindajatele toob juulikuu kõige rohkem õnne kaasa? 


VEEVALAJA

Veevalaja on juulis planeetide lemmik ja kaitsealune. Kõik planeedid Vähi märgis soovitavad Veevalajal rohkem enda eest hoolitseda. Mida ta ise ära teha saaks, et muuta oma elu paremaks? Juulikuu peaks tooma talle vastuseid oma küsimustele. Veevalaja muutub kohusetundlikumaks ja ettevõtlikumaks. Sellel suvel julgeb ta unistada suurelt, tegutseda, proovida, katsetada ja elada. Mitmed toredad kohtumised on aset leidma. Uued projektid on ilmavalgust nägemas. Nii mõnedki unistused võivad täituda. 

 

 

Töö juures on teda ees ootamas väga head uudised. Mitmed head võimalused on tekkimas, mis võimaldavad tal näidata, milleks ta võimeline on, mida ta suudab ja mida ta oskab. Ta hakkab nägema paljusid asju oma elus läbi teise pilgu. Võib ka juhtuda, et talle tehakse üks väga hea ettepanek või koostööpakkumine. Jupiter Kaksikute märgis toob ta ellu õnne ja rõõmu. 

 

VÄHK

Peale viimaseid natuke keerulisi aegu on hea õnn jõudmas Vähi õuele. Planeedid aitavad tal korda luua oma peas ja elus. Ta saab lõpuks aru, mida ta tegelikult vajab selleks, et õnnelik olla. Kõik asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Nii eraelus, kui töö juures on teda ees ootamas väga head uudised, mis peaksid tegema ta meele rõõmsaks. Ta leiab oma koha ja hakkab oma tahtmist läbi suruma. Mitmed kõnelused on teda ees ootamas. Mitmed toredad kohtumised ja vestlused inimestega, kellega ta tunneb end hästi ja saab olla tema ise. Üks suurem muutus on teda sellel suvel ees ootamas. Vähi tähemärgi esindaja muutub julgemaks ja ettevõtlikumaks ning hakkab oma unistusi ellu viima. Vallalisi on ees ootamas toredad kohtumised. Mitmed olulised otsused saavad vastu võetud. Uued tuuled on hakkamas puhuma tema elus. 

 

 

Ta saab lõpuks ometi aru, mis on see, mida ta enam ei taha. Tema soovid ja vajadused muutuvad. Kogu tema elu on muutumas suunas, mida ta ei oleks osanud ette aimatagi ent mis toob talle kokkuvõttes palju õnne kaasa. Marss ja Uraan on konjunktsioonis üle kahe aasta, see peaks Vähile saatuslikuks saama. Marss ja Pluuto moodustavad nurkseisu. Võib juhtuda, et Vähile pakutakse paremat ametiposti või palka. Suured uudised on teda ees ootamas. Tema elu on võtmas täiesti uut ja palju paremat suunda. Elu võib teda viia palju kaugemale ja tuua talle palju rohkem, kui ta oleks unistadagi julgenud.


Kommentaare ei ole