{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, mille pärast Kaalude tähemärk on kõige hullem

 Kaalud on otsustusvõimetud ja mõnikord pealiskaudsed.     

 Kaalud on otsustusvõimetud ja mõnikord pealiskaudsed. 

 



 


Enne, kui me selle artikliga edasi lähme, teeme ühe asja selgeks : selline artikkel on olemas iga tähemärgi kohta, tuues välja iga märgi kõige hullemad küljed, sest nagu igal inimesel, on ka igal tähemärgil oma head ja halvad küljed. Seega ei maksa seda võtta isiklikult ja olgu samuti ära öeldud, et Kaalud on väga armsad ja toredad inimesed. Neil on palju häid külgi, mille pärast iga inimese elus peaks olema vähemalt üks Kaalude tähemärgi esindaja. Kaalud on diplomaatilised, oskavad hästi inimestega suhelda, nad on toredad, armastavad õiglust ja on võimelised alati looma mõnusa õhkkonna. Ent nagu kõikidel teistel, on ka Kaaludel omad puudused. 

 


Kaalud : vaga vesi, sügav põhi

Kaalud on seitsmendad sodiaagimärkide seast, seega täpselt sodiaagi keskel. Sellepärast nad ilmselt oskavadki nii hästi kompromisse teha. See ongi nende roll sodiaagimärkide keskel. Kaalud esindavad kollektiivi. Nemad loovad sideme teiste vahel. Kaalude esindaja on see, kes annab teatepulga edasi. Ta on alati viisakas, alati hoolitsetud, alati meeldiv ja alati valmis teisi kiitma. 

Talle meeldib suhelda. Ta vajab teistega kontakti, talle meeldib käia erinevatel üritustel, talle meeldib varahommikuni juttu ajada. Ta tunneb ennast hästi siis, kui tal on kogu aeg midagi teha ja organiseerida. Ta on isegi valmis oma arvamusest ja soovidest loobuma teiste heaks. 

 


Millised on Kaalude halvemad küljed? 

Ta on seltskonnainimene, hästi vastutulelik ja külalislahke, alati rõõmsameelne. Ta lausa külvab teised komplimentidega üle, raske on ainult teada saada, millised kiidusõnad on mõeldud siirast südamest. Kaalude esindaja tahab meeldida. Nii nagu Lõvi. Ent erinevalt viimasest on Kaalude esindajal raske üksindusega leppida, üksi midagi teha ja keskenduda. Seega tegeleb ta kogu aeg teistega. Ta muretseb sinu probleemide ja sinu elu pärast, ta hakkab otsima lahendusi sellele, mis sind rahutuks teeb. 

Ta on otsutusvõimetu. Tal on raske midagi otsustada, ta ei tea ise ka, mida ta õieti tegema peaks. Ta kardab oma arvamust väljendada ja küsib sellepärast sinu arvamust ja sinu abi, et sina otsustaksid tema asemel. Lisaks sellele unustab ta sageli oma autentsuse, muretsedes liiga palju sellepärast, millise mulje ta teistele jätab. Ometi, hoolimata kõikidest neist väikestest puudustest on meil kõigil vaja vähemalt ühte Kaalude tähtkujus sündinud sõpra oma ellu.

Kommentaare ei ole