{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on sisenemas Lõvi märki 23. juulil

 Päike on sisenemas Lõvi märki. 23. juulil jõuab Päike oma lemmiku Lõvi juurde. See aga tähendab meie jaoks, et paremad ajad on all...

 Päike on sisenemas Lõvi märki. 23. juulil jõuab Päike oma lemmiku Lõvi juurde. See aga tähendab meie jaoks, et paremad ajad on alles ees! Mida siis seekordne Lõvide aeg meile kaasa toob? 


 



Ja jällegi on üks aeg läbi saamas ja teine algamas. Päike on lahkumas Vähi märgist, et siseneda ametlikult Lõvi konstellatsiooni. 23. juulil on algamas uus periood. Päike jõuab Lõvi märki, kuhu ta jääb kuni 22. augustini. Kõikide märkide järgi tundub, et mitmed toredad hetked ja sündmused on meid ees ootamas. Lõvide aeg toob alati kaasa midagi head, aitab unustada oma igapäevased mured ning näha rohkem elu helgemat poolt. Päike Lõvi märgis tekitab soovi nautida elu ja olla muretum. Päike Lõvi märgis toob meist parima välja. 


Lõvide aeg : kuidas mõjutab Päike Lõvi märgis meie tähemärke? 

 

 

Lõvi tähemärki valitseb Päike ise, seega on Päike Lõvi konstellatsioonis oma kodus. Lõvi on sündinud juhtima, ta on särav ja silmapaistev isiksus, kellel ei tule puudust ei julgusest ega ettevõtlikust vaimust. Päike Lõvi märgis aitab meil paremini aru saada sellest, mis on tähtis ja mis ei ole. Päike Lõvi märgis annab meile energiat juurde ja annab jõudu, mis aitab üle saada kõikidest takistustest. Suvi on käes, aeg on puhata, grillida, istuda aias või mere ääres, veeta aega sõprade ja perega ning tunda end hästi. Lõvile meeldib enda ja oma lähedaste eest hoolitseda. Lõvile meeldib olla tähelepanu keskpunktis. Järgnevad nädalad aitavad meil  paremini mõista omaenda väärtust ning õpetavad meid rohkem ennast hindama. Ilma ainsagi kahtluseta muudab Päike Lõvi märgis meid enesekindlamateks ja heldemateks. 

 

 

Paljud tunnevad järgneva kuu aja jooksul end uuesti sündivat, muutudes julgemateks, söakamateks ja ettevõtlikemateks. Lõvi toob meist välja kõik tugevad ja head küljed. Lõvi näitab meile meie tõelist potentsiaali. Lõvi eeskuju muudab ka meid enesekindlaks ja uhkeks, nii, et igasugune labasus ja väiklus meieni ei küüni. Lõvide aeg on kõige parem selleks, et panna paika prioriteedid ning armastada iseennast ja kogu maailma. Järgnevate nädalate jooksul tuleb käia pea püsti, et kroon maha ei kukuks, sest Lõvi on sodiaagi kuningas, kes hindab neid, kes enda väärtust tunnevad. Aeg on istuda troonile oma isiklikus kuningriigis.

Kommentaare ei ole