{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele toob järgmine nädal õnne?

 Mida on järgmisel nädalal meie jaoks varuks? Vaatame järele, milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne ...

 Mida on järgmisel nädalal meie jaoks varuks? Vaatame järele, milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne kaasa. 


 


Öeldakse, et elu on nagu loterii. Praegusel hetkel on neid, kes vajavad kiiremas korras puhkust, on neid, kes peavad toime tulema oma probleemidega ja on neid, kes mõtlevad elu üle järele. Ning samas on ka neid, kes ei pea midagi selle jaoks tegema, et kõik neile kandikul kätte toodaks. Hea õnn saadab neid eriti järgmisel nädalal igal sammul. Mitmed head üllatused ja toredad uudised on neid ees ootamas. 


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid järgmisel nädalal head õnne? 

 


NEITSI

Peale viimaseid keerulisi aegu, hakkab Neitsil jälle hästi minema. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et suve algus tegi talle palju head. Ta ei saa mitte ainult laadida oma patareid päikese käes täis, vaid leiab ka jõudu selleks, et viia oma plaane ellu. Nagu kõik teavad, on Neitsi täpne, korralik ja praktilise mõtlemisega. Talle meeldib kõike organiseerida ja planeerida, ta ei jäta midagi juhuse hooleks. Ent ta leiab võimaluse, kuidas viia oma unistusi ellu. Ta on viimasel ajal palju mõtelnud oma elu üle järgi ja teab nüüd täpselt, mida ta tahab ja mida mitte. Lõpuks ometi on teda ees ootamas vääriline tasu kõikide pingutuste eest. Lõpuks ometi saab Neitsi tunda kergendust, sest asjad hakkavad ise minema õiges suunas ilma, et tal tuleks seejuures muretseda. See kõik peaks talle andma ainult jõudu juurde. 

Päike on hetkel Neitsi sõbra Vähi märgis ja toetab Neitsit kõikides ettevõtmistes. Veenus saadab talle head õnne. Tänu planeetide toetusele peaks Neitsil järgmisel nädalal väga hästi minema. Ta võib samuti oma lähedaste toetusele kindel olla, kes aitavad tal näha asju teises valguses. Neitsi hakkab suurelt unistama. Head uudised ei ole enam kaugel. 

 


SKORPION

Suur koorem võetakse Skorpioni õlgadelt. Juunikuus kiusasid Skorpionit tervelt kolm planeeti ja selle tõttu ei läinud asjad nii nagu tema oleks seda tahtnud. Lõpuks ometi saab ta hinge tagasi tõmmata. Ta hakkab nägema asju selgema pilgu läbi. Kõik takistused peaksid kaduma. Järgnevad päevad peaksid Skorpionile suurt õnne tooma. Marss aitab tal õigeid otsuseid vastu võtta, Uraan muudab teda iseseisvamaks. 

Planeetide seis on väga hea Skorpioni jaoks väga hea. Tänu sellele muutub ta ambitsioonikamaks ja julgemaks. Ta saab kõikidest takistustest üle ja hakkab mõtlema oma isikliku õnne peale ja hakkab rohkem iseenda eest hoolitsema. 

 


KALAD

Kalade esindaja ei otsi tähelepanu ega taha millegagi silma paista. Ent talle meeldib teadmine, et ta ei ole üksi ja et tal on toetajaid. See tekitab temas turvatunde ja aitab tal hoida oma hingerahu. Tema elu peaks järgmisel nädalal muutuma. Planeedid on otsustanud tõsta ta eluplaanile ja toovad talle võimalusi säramiseks. Järgmisel nädalal räägitakse ainult temast. Seda kõike tänu Päikese, Veenuse ja Neptuuni eestvedamisele. Planeedid liidavad oma jõud, et aidata Kaladel muuta oma elu paremaks. Tänu sellele leiab Kalade esindaja vahendid ja võimalused, mida ta vajab, et oma plaane ja unistusi ellu viia. 

Uued kokkulepped saavad sõlmitud, uued liidulepingud loodud. Suhted teistega peaksid muutuma paremaks. Järgmine nädal peaks tooma talle mitmes valdkonnas õnne kaasa. See kõik peaks tegema Kalade meele rõõmsaks. Ta leiab lahendused oma probleemidele, hakkab oma arvamust läbi suruma ja tõestab, et tema peale võib kindel olla. Tema järele tekib nõudlus, teda on vaja korraga igale poole. Väga ilusad hetked on teda ees ootamas nendega, keda ta armastab.

Kommentaare ei ole