{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on kuldse südamega?

 Pole mõtet otsidagi parima südamega inimesega, kui nemad seda on, sest sa ei leia nagunii. Tegemist ei ole ainult meeldivate inime...

 Pole mõtet otsidagi parima südamega inimesega, kui nemad seda on, sest sa ei leia nagunii. Tegemist ei ole ainult meeldivate inimestega, sest nad kõikide vastu lihtsalt nii heasoovlikud, et keegi ei suuda neile vastu panna. 

 


 


Nad on suure südamega tähemärgid ehkki nad ise ei tea seda ega kiitle kunagi oma heategudega. Neid on kaks. Nad on õilsad, suuremeelsed inimesed, kes jätavad alati teistele eesõiguse. Nad on heatahtlikud, kaastundlikud ja kõige sümpaatsemad tähemärgid, keda leida võib.

 

Milline tähemärk on kõige heatahtlikum? 

 

 

KALAD

Otse loomulikult kuulub ta ka sodiaagi kõige heasoovlikemate ja lahkemate tähemärkide hulka. Kalade tähemärgi esindaja on kõige heatahtlikum kõikidest. Ta ei mõtle kunagi teistest halba ja veelgi vähem hakkaks ta kellelegi teadlikult halba tegema. Ta on alati mõistev. Ta on tugevalt seotud oma emotsioonidega ja selle tõttu ongi väga kaastundlik kõikide vastu. Isegi, kui ta ei ole kindel, kas ta võib usaldada oma uusi töökaaslasi, jääb ta ikkagi heatahtlikuks ja usaldavaks kõikide vastu. 

Kalade tähemärk on sodiaagiringi viimane ja sümboliseerib alandlikku meelt ning tagasihoidlikkust. Ta teeb alati teiste jaoks ruumi. Ta võtab teisi sellisena nagu nad on, kõikide puuduste, heade omaduse ja emotsioonidega. Ta ei usu, et keegi võib olla läbinisti halb, ta annab alati kõikidele teise võimaluse. Ta leiab alati vabanduse, kui keegi peaks hiljaks jääma. Ning usub ise ka seejuures seda, mida ta mõtleb.

 

Nende kahe tähemärgi esindajad on väga hea südamega

 

 

LÕVI ja NEITSI

Ka Lõvi ja Neitsi paistavad silma oma headuse poolest. Lõvi on kõige heldem kõikidest tähemärkidest, tema süda lausa pulbitseb armastusest kõikide vastu. Piltlikult muidugi, sest sodiaagiringis sümboliseerib Lõvi oskust armastada. Ta on lojaalne, kirglik ja annab endast kõik. Ta tahab teiste jaoks parimat. Ent kui Kalade esindaja on võimeline andestama ja andestama lausa mitu korda, siis Lõvi annab harva andeks. 

Mis puutub Neitsisse, siis ka tema on sodiaagi kõige sümpaatsemate tähemärkide seas. Ta on alati valmis appi tulema ja aitama, andma nõu ja õpetama sulle seda, mida ta teab. Ent kui Kalade esindaja ei mõista sind kunagi hukka, siis Neitsil on kindlad piirid. Ta küll tahab teha hästi ja olla abivalmis ent ta Neitsi oskab midagi, mida Kalad ei oska ja nimelt panna piire paika. Neitsi on küll heasoovlik ent selle peab ka välja teenima. 

Kommentaare ei ole