{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

 Kõik päevad ei ole vennad. Nädalate kohta võiks öelda sama. Kes on need, kelle jaoks järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem? ...

 Kõik päevad ei ole vennad. Nädalate kohta võiks öelda sama. Kes on need, kelle jaoks järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem? 

 


 



Sodiaagimärkide seas on puhumas tormituuled. Kosmiline taevas on täitumas ähvardavate vihmapilvedega. Need, kes uskusid, et järgmisel nädalal läheb kõik nagu lepase reega, peavad võib-olla viimasel hetkel oma plaane ümber tegema. Augustikuu algus võib nende jaoks tulla natuke keerulisem. 


Miks augustikuu algus võib tulla pingelisem? 

Mitmed planeedid on hetkel retrograadis, mis tekitavad pingeid. Selle tõttu võivadki järgmised nädalad kaasa tuua ootamatuid sündmusi, takistusi ja viivitusi. Kõigepealt on algamas Merkuuri retrograad, mis kestab 5. augustist kuni 29. augustini. Suhtlemise planeedi retrograad toob alati kaasa palju arusaamatusi ning olmeprobleeme. Lisaks on retrograadis ka Neptuun ja Saturn. Saturn on korra ja reeglite planeet, Neptuun aga unistuste planeet. Ilmselt paneb see nii mõndagi oma prioriteete paika panema. 

 

 

Samal ajal aga moodustab hea õnne planeet Jupiter pingelise aspekti Saturniga. Tegemist on üsna harukordse aspektiga, mis viimane kord leidis aset 2020. oktoobril ning kestis kuni 2021. jaanuarini. Me kõik mäletame seda aega, sest just siis sai alguse ülemaailmne pandeemia. Ent milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 


Nende tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerumisel

Kui Maamärkidel (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) peaks praegu väga hästi minema, siis Veemärkidel võib raskusi ette tulla. Neptuun ja Saturn on selles süüdi. Need kaks planeeti panevad Veemärke hetkel oma elu ja olu üle hetkel sügavamalt järele mõtlema. Vähi võib tunda, et tema asjad ei liigu ja seisavad paigal, et tema teel on korraga liiga palju takistusi ja et tal puuduvad vahendid, mille abil viia oma unistusi ellu. Skorpion võib aga tunda suuremat väsimust, stressi ja pingeid. Neil kahel on ilmselt raske järgmisel hetkel pisaraid tagasi hoida. Nad võivad olla veelgi tundlikumad, kui tavaliselt. Närvid on pingul ja pinged kogunevad. Hea oleks mõtelda enne, kui midagi otsustavat teha. Ning võtta rohkem aega iseenda jaoks. See aitaks luua korda oma mõtetes ja näha asju läbi teise pilgu. 

 

 

Ent Skorpion ja Vähk pole ainsad, kellele planeedid raskusi võivad kaasa tuua järgmisel nädalal. Ka Ambur võib tunda, et asjad ei lähe päris nii nagu tema oleks seda tahtnud. Selle tõttu kipub ta veelgi rohkem tormama ning võib hüpata tundmatus kohas vette. See võib ju tunduda pigem positiivsena, ent Merkuuri retrograad võib lükata kõik Amburi plaanid uppi. Selle tõttu võivad tekkida takistused ja probleemid, millega Ambur ei osanud arvestada. Planeedid soovitavad tal keskenduda ühele asjale korraga ning olla kannatlikum, selle asemel, et kurnata kõik teised ja iseennast ära. Ambur peab oma elu paremini organiseerima ja mõtlema enne tegutsemist.

Kommentaare ei ole