{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärgi esindaja on võitnud kõige rohkem medaleid olümpiamängudel?

 Millise sodiaagimärgi esindaja on võitnud kõige rohkem medaleid olümpiamängudel? 

 Millise sodiaagimärgi esindaja on võitnud kõige rohkem medaleid olümpiamängudel? 





Astroloogia ei ole küll spordivõistlus ent selle tähemärgi esindaja võidab siiski kõik ära. Vähemalt on tegemist tähemärgi esindajaga, kes on võitnud kõige rohkem medaleid kogu ajaloo jooksul. Kui sa arvad, et juttu tuleb mõnest ülienergilisest Tulemärgist, kelle hulka kuuluvad Jäär ja Lõvi, siis sa eksid. Tegemist ei ole kõige sportlikuma tähemärgiga vaid sellega, kes on võitnud kõige rohkem medaleid.


Millise tähemärgi esindaja on võitnud kõige rohkem medaleid olümpiamängudel? 

Michael Phelps on kõigi aegade edukam olümpiasportlane, kes on tulnud 26 korda maailmameistriks ja võitnud 28 olümpiamedalit, neist 23 kuldmedalit. Ujuja Michael Phelps on sündinud Veemärgi all (kas pole kummaline kokkusattumus). Michael Phelps on Vähi tähtkujus sündinud.

 

 


Milliste teiste tähemärkide esindajad on võitnud kõige rohkem medaleid? 

Teisel kohal on Larissa Latynina, tegemist on Ukraina riistvõimlejaga, kes on võitnud kokku 18 olümpiamedalit. Larissa on sündinud Kaljukitse tähtkujus, tegemist on esimese kuldmedali võitnud naissportlasega. Kaljukits juba teab, mis on sihikindlus ja järjepidevus.

Kolmandal kohal on Paavo Nurmi, kes oli sündinud Kaksikute tähtkujus. Paavo Nurmi on võitnud kokku 12 olümpiamedalit (9 kuld- ja 3 hõbemedalit) ning on üheksakordne olümpiavõitja. Kerge ja kiire Õhumärk püstitas kõik rekordid nii, et teda hakati kutsuma lendavaks soomlaseks. 

Lisaks eelmainitutele on võitnud kõige enam medaleid Sõnni, Kaalude ja Kalade tähtkujus sündinud sportlased.

Kommentaare ei ole