{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid on kõige tugevama omanditundega?

 Mis puutub armastusse, kui sõprusesse, võtavad nende tähemärkide esindajad kõike väga tõsiselt. Millised on siis sodiaagi kõige ...

 Mis puutub armastusse, kui sõprusesse, võtavad nende tähemärkide esindajad kõike väga tõsiselt. Millised on siis sodiaagi kõige tugevama omanditundega tähemärgid? 





Tegemist on tähemärgi esindajatega, kes läbi pilgu või sõnade ütlevad sageli oma kaaslasele : "Sa oled minu oma! " Nad ei ole valmis jagama isegi mitte oma sõpru. 


Kõige tugevama omanditundega sodiaagimärgid

VÄHK ja SKORPION

Tegemist on kahe Veemärgiga, kes paistavad silma oma sentimentaalsuse pooles ega ole valmis jagama midagi, mis neile kuulub. Otse loomulikult käib jutt Vähist ja Skorpionist. Esimene peab oma lähedasi enda omaks, ta tahab neid kaitsta nii hästi, kui võimalik. Ent lahti ta sind ei lase, kui ta on sind juba saanud enda hoole alla. Ta tahab kõike teada, mida sa teed, kuhu sa lähed, kellega sa suhtled, mida sa süüa kavatsed ja kas sa panid ennast soojalt riidesse. Ta hoolitseb sinu eest nagu tõeline ema. Ta on veendunud, et ainult tema teab, kuidas sinu eest kõige paremini hoolitseda.

 

 

Teine on Skorpion. Tema suhted peavad olema kirglikud, vastasel korral pole tal üldse seda suhet vaja. Ta ei armasta, ta jumaldab. Kui ta leiab, et tal on osa sinu elus, on ka sinul osa tema elus. Seda enam, et Skorpionil on väga raske inimesi üldse usaldada, kui ta on sulle oma usalduse kinkinud, on see tõeline vereleping. Skorpion on küll uhke, ent ei hakka sulle armukadeduse stseeni tegema. Selle asemel muretseb ta üksi oma nurgas, mõteldes selle peale, kas sa ei ole läinud töökaaslastega peale tööd klaasikest jooma. Ta on harjunud kõiki kahtlustama ja on väga armukade, sellepärast otsib ta internetist infot kõikide sinu töökaaslaste kohta, et näha, kas nende seas mõnda potentsiaalset rivaali ei ole. Ta kardab sind kaotada, sest ta hoolib sinust. 


Kõikidest kõige tugevama omanditundega tähemärk

 

 

SÕNN

Kui Sõnn sind armastab, siis oled sa otsekui tema pere liige. Sama lähedane nagu veresugulane. Sa oled sellisel puhul tema jaoks eluliselt vajalik. Kui ta ei tea, kus sa peaksid olema, võib ta sattuda segadusse. Kui sa lähed teistega aega veetma, paneb see teda kulme kortsutama. Ta võtab seda väga halvasti ja võib tõsiselt solvuda. Kui sa peaksid minema kellegi teisega kinni, hakkab ta seda inimest oma rivaaliks pidama. 

Ta on tugeva omanditundega. Sina oled tema omand, natuke nagu mööbliese, mis talle kuulub. Sest kui ta on sinusse kiindunud, peab ta sind endale kuuluvaks. Ta vajab püsivust, kindlust ja stabiilsust. Sina oled see, mille pärast ta tunneb end kodus hästi. Kui sind ei ole, kaotab ta tasakaalu.

Kommentaare ei ole