{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajaga sul ei ole soovitatav kohtingule minna

      foto : pexels / Mihail Nilov    Enne suhte alustamist...

 

 

 

foto : pexels / Mihail Nilov

 

 Enne suhte alustamist tuleb teist inimest korralikult tundma õppida ja see tähendab teada ka seda, millises tähtkujus ta on sündinud. Miks heita ennast ihu ja hingega suhtesse, kui sa tead juba ette, et see nagunii ei toimi? Astroloogia aitab meil teada saada, millised tähemärgid omavahel sobivad ja millised mitte. Seega, et sinul lihtsam oleks, on siin nimekiri nendest, kellega sa kindlasti kohtama minna ei tohiks. 


Jäär (21. märts - 19. aprill)

Hoia Kaljukitsedest (22. detsember - 19. jaanuar) eemale. Jäär ei pea reeglitest kinni, Kaljukits tahab aga ise otsustada. Kaljukitsega koos oleks sul pidevalt tunne, et ta kritiseerib kogu aeg sind ennast ja kõike, mis sinu elu juurde kuulub. Temaga koos tunned sa ainult suurt pettumust ja kibestumust. Ja nagu sellest veel ei piisa, ei meeldi Kaljukitsele sugugi sinu elurõõm ja spontaansus.


  • Sõnn ( 20. aprill - 20. mai)

Põgene Veevalajate (20. jaanuar - 18. veebruar) eest. Isegi, kui sulle meeldib reeglipärane elu ja sa pead tähtsaks traditsioone, siis Veevalaja on sinu jaoks liiga paindumatu. Sulle meeldivad soojad ja vahetud suhted, Veevalajal on aga suhetest oma arusaam, mis sinu omaga ei klapi. Te olete liiga erinevad ja sellepärast te omavahel ei sobigi. Milleks siis üldse üritada? 


  • Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni)

Hoia Skorpionitest ( 23. oktoober - 21. november) eemale. Skorpioniga flirtimine ei jäta küll kedagi ükskõikseks, sulle lausa meeldib see. Kui flirtimise aeg on aga möödas, siis sa avastad korraga, et Skorpionil on liiga suured ootused ja nõudmised sinu suhtes. Te ei ole samal lainel: sina tahad elu nautida, tema tahab, et sa istud tema kõrval päevad ja ööd. Parem mine kohe oma teed.

 

 

 


  • Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)

Amburid (22. november - 21. detsember) ei ole sinu jaoks loodud. Amburid on sõltumatud, iseseisvad ja vabameelsed. Sina aga ei ole selline, vähemalt mitte nii palju. Amburi kõrval õpid sa küll palju aga suhe temaga võib tekitada sinus ka suurt stressi ja masendust. Te olete täiesti vastandid ja isegi, kui alguses võib see olla mingil määral põnev ja rikastav teie mõlema jaoks, siis mingil hetkel kaotad sa ikkagi pinna jalge alt ja kukkumine teeb väga palju haiget. 


  • Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Kaladega (19. veebruar - 20. märts) kohtingule minna? Ära isegi hakka unistama. Kalad on suured unistajad, neil on pea kogu aeg pilvedes. Jah, nad on hästi armsad ja toredad aga see on kõigest fassaad. Tegelikult on nad kogu aeg omas maailmas, mingis mullis, kuhu sinul ligipääsu ei ole. Aga reaalsus saab nad ikka kätte koos kõikide igapäevaeluga kaasnevate kohustuste. Ja sellepärast kannatavad Kalad nii suure masenduse ja stressi käes. See, kes enne oli nii armas ja meeldiv, võib muutuda üleöö süngeks nagu öö. Selline suhe võib teha väga palju haiget teile mõlemale. 


  • Neitsi ( 23. august - 22. september)

Neitsi ei sobi Kaaludega ( 23. september - 22. oktoober). Alguses Kaalude esindaja küll hindab sind kõrgelt, sa meeldid talle väga, sest ta leiab, et sul on väga hea maitse ja sa oled üldse tore inimene. Esimesed kokkusaamised on lihtsalt imelised. Kui sa muidugi saad temaga kokkuleppele, sest ta ei ole eriti usaldusväärne ja sa pead teda ilmselt kogu aeg ootama. Ta lihtsalt ei jõua õigel hetkel kohale või on tal viimasel hetkel mõni vabandus varnast võtta. Kuidas ka ei ole, ilmselt paneb ta su kannatlikuse proovile, kuni sinu mõõt saab täis. 

 

 

 


  • Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalud ei sobi Neitsiga (23. august - 22. september). Neitsid on kultuursed ja haritud nagu sinagi, Neitsil on hea maitse nagu sinulgi. Aga sellest ei piisa selleks, et sa tema kõrval õnnelikuks saaksid. Sa saad ruttu aru, et Neitsil on sinu suhtes liiga kõrged ootused. Ta hakkab sulle tasapidi survet avaldama ja see muutub pikepeale koormavaks. Isegi voodielu ei päästa midagi, sest ka selle külje pealt ei sobi te omavahel üldse.


  • Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni) ei ole sinu jaoks loodud. Isegi, kui ta sulle väga meeldib, ei saa sa tema kõrval kunagi õnnelikuks. Kaksikud toovad sinus välja kõik halva, ta muudab sind armukadedaks, tekitab pettumust ja kibestumust jne. Sa ei suuda kunagi teda usaldada ja sellest saab tõeline kinnisidee. Säästa end parem sellest kõigest.


  • Ambur ( 22. november - 21. detsember)

Katsu hoida teatud distantsi Vähiga (21. juuni - 22. juuli). Temast saaks sulle hea sõber äärmisel juhul, selleks oleks ta nagu loodud ja see roll sobib talle hästi. Armastuses aga on ta liiga pehme ja kleepuv sinu jaoks. Ta hakkab sulle saatma pikki armastuskirju ehkki sina eelistad palju rohkem lühikesi tekstisõnumeid. Ta on nii romantiline, et sa ei tea ise ka, kuhu põgeneda tema eest. Mitte mingil tingimusel ei saa sa temaga olla. See on lihtsalt võimatu. 

 

 

 


  • Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Jäär ( 21. märts - 19. aprill) ja Kaljukits kokku ei sobi. Nende suhe teeb haiget neile mõlemale. Kui kirglik suhe on üldiselt hea, siis Jääraga võib ruttu tekkida sõltuvussuhe, millest isegi sina lõpuks vabaneda ei suuda. Seega, kui sa tahad suuremaid probleeme ära hoida, siis mine leia endale parem keegi teine. 


  • Veevalaja ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja ja Sõnn ( 20. aprill - 20. mai) ei sobi absoluutselt kokku, nende suhe on täielik kaos. Sa imetled Sõnni sihikindlust ja kangekaelsust aga pikepeale hakkab ta sind väsitama. Ta tahab kogu aeg sinu tähelepanu ja hoolt, tahab, et sa talle iga päev armastust avaldad, saadad talle südameid, räägid kõik oma päevased tegemised talle ära, ta tahab teada absoluutselt kõike. Tal on nii suur hirm sind kaotada, et sellepärast sa ilmselt minema lähedki. 


  • Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Lõvi ( 23. juuli - 22. august) ei ole sinu hingesõber. Alguses meeldib ta sulle väga. Ta on nii julge, nii vapper, nii galantne, nii viisakas. Aga lõpuks saad sa ise ka aru, et see kõik on ainult pealiskaudne, sina vajad midagi enamat, sa vajad hingelist sidet, midagi, mida käega katsuda ei saa. Lõvi ei saa kunagi täiesti sinu omaks ja see häirib sind natuke. Miks siis üldse sellisesse suhtesse jääda, kui sa õnnelik ei ole?

Kommentaare ei ole