{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajad ei kannata rutiini?

  Nemad tahavad kogu aeg, et nende ümber oleks elu. Ja melu. Milliste tähemärkide esindajad ei kannata rutiini?    ...

 

Nemad tahavad kogu aeg, et nende ümber oleks elu. Ja melu. Milliste tähemärkide esindajad ei kannata rutiini? 

 


 

 

 

Tegemist on tähemärkidega, kes ei kannata silmaotsaski rutiini. Kui sa peaksid esitama neile selle kohta küsimuse, vastavad nad sulle kohe: "Ei, aitäh!". Ära üldse üritagi neid korrale kutsuda ja tuletada neile kellaaegu meelde, sest ükski kokkulepitud kokkusaamine ei püsi neil meeles. Mõned inimesed kohe on sellised, et hüppavad igal võimalikul korral tundmatus kohas vette, selle asemel, et tegeleda iga päev samade asjadega ja elada oma elu nii nagu teised. Näiteks nagu Sõnn, kellel on jooga iga õhtu kell viis või Neitsi, kelle elu on korrapäraselt sisse seatud ning kus ootamatuteks lihtsalt pole kohta. 

 

 


Milliste tähemärkide esindajad rutiini ei kannata? 

Tegemist on kahe tähemärgi esindajaga, kes ei kannata isegi seda, et neile rutiinist räägitakse. Jääral ja Kaksikutel pole elus midagi targemat teha, kui elada oma elu nii põnevaks, kui võimalik. Mitte, et selles seisneks nende elu mõte. Jäär on esimene tulemärkide seast. ta läheb ruttu keema ja paistab silma oma otsekohesuse poolest. Ta tegutseb sageli täiesti mõtlematult. Ning unustab ise ka ära, et ta lubas hommikul joogasse minna. 

Mis puutub Kaksikutesse, siis nendega on lugu hoopis teine. Kaksikud on seotud kuulsa planeedi Merkuuriga. Kaksikute esindaja tunneb ruttu igavust. Ta tahab kogu aeg olla sündmuste keerises, vajab uusi muljeid ja kogemusi, tahab infot uksest ja aknast. Kõik, mis on uus, tõmbab ta tähelepanu. Ta ei kannata rutiini ja unustab sageli ära, mida ta poodi õieti otsma läks, sest tal on palju huvitavamaid asju teha. 

 

 

 

Milliste teiste tähemärkide esindajad ei armasta rutiini? 

Mõnikord kadestavad Jäär ja Kaksikuid neid, kes oskavad oma elu korralikult ja harjumuspäraselt elada. Ent on neid, kes seda kunagi ei tee. Tegemist on Veevalaja ja Amburiga. Neid lihtsalt ei huvita selline elu. Nemad ei taha midagi teha nii nagu teised. Tänu Jupiteri mõjule on Amburil suur soov vabaduse järele. Igasugused takistused lämmatavad teda. Ta tunneb end halvasti kohe, kui keegi hakkab teda millekski sundima või ta peab kellaajaliselt kusagil kohal olema. Kui ta peab midagi tegema, tekib tal tunne, nagu piirataks tema kallist vabadust. 

Mis puutub Veevalajasse, siis tema on lihtsalt umbusklik. Uraan on muutnud Veevalaja selliseks. Selle tõttu Veevalaja ei armastagi traditsioone, sest ta kardab, et see kohustab teda millekski ja ta peab selle jaoks loovutama oma vabadust. Veevalaja aga on selle kõige jaoks liiga loominguline, ta tahab olla uuendusteks avatud. Ta on paindliku loomusega ja valmis muutusteks.

Kommentaare ei ole