{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja võib kolida sellel suvel?

 Võib juhtuda, et selle tähemärgi esindaja võib hakata asju pakkima sellel suvel.     

 Võib juhtuda, et selle tähemärgi esindaja võib hakata asju pakkima sellel suvel. 

 


 



Sellel suvel on neid, kes lähevad oma endise kaaslase juurde tagasi sellel suvel (selle kohta saab lähemalt lugeda siit) ja on neid, kes lähevad lahku oma praegusest kaaslasest (selle kohta saab lugeda siit). Ent millise tähemärgi esindaja võib sellel suvel kolida? 


Millise tähemärgi esindajat on ees ootamas suuremad muutused? 

 

SÕNN

Muutuste planeet Uraan on juba kuuendat aastat Sõnni märgis, kuhu ta jääb kuni 2026. aastani. Ent sellel suvel annab Uraani mõju endast eriti tugevalt tunda ja seda eriti selles valdkonnas, mis puudutab Sõnni eraelu. Seda enam, et kahel eelmisel aastal mõjutas ka hea õnne planeet Jupiter Sõnni enda märgis viimase elu. Nüüd, kus Jupiter on liikunud edasi Kaksikute märki, ennustab Uraan Sõnnile ette suuremaid muutuseid. 

 

 

Sõnni on ees ootamas kolimine. Või otsustab Sõnn panna kellegagi leivad ühte kappi, sest ühel või teisel moel on Sõnni ellu armastus saabumas. Kui Sõnn on juba paarisuhtes, võib tegemist olla samuti märkimisväärse sündmusega, mis peaks muutma suhet lähedasemaks ja tugevamaks. Võib ka juhtuda, et tegemist on pere suurenemisega. Või siis lihtsalt kolimisega ja asjade pakkimisega.


Planeedid ennustavad kolimist

Marsi ja Uraani aspekt Sõnni enda märgis juulikuu keskpaigas laseb ette ennustada suuremaid muutusi Sõnni elus, mis kõikide märkide järgi peaksid olema seotud kolimisega. Nagu öeldakse, on Sõnn haaramas härjal sarvist. Ta võtab ohjad enda kätte ja mõtleb rohkem tuleviku peale. Suhtlemise planeet Merkuur on hetkel Lõvi märgis, aidates Sõnnil õigeid valikuid langetada. Kuidas ka ei ole, 5 - 29. augustini aitab Veenus Sõnnil nurki siluda. 


Kommentaare ei ole