{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

       Igal nädalal muutub planeetide seis ja koos sellega valitsev energia. Milline päev toob sellel nädalal sinu täh...

 


 


 

 Igal nädalal muutub planeetide seis ja koos sellega valitsev energia. Milline päev toob sellel nädalal sinu tähemärgile head õnne kaasa? 


JÄÄR - laupäev, 27. juuli

Kuu Jäära enda märgis toob selle tähemärgi esindajatele häid uudiseid kaasa. Marss ja Päike on Kaksikute märgis, aidates Jääral oma plaane ellu viia. Kõik Jäära ettevõtmised peaksid õnnestuma eesoleval nädalavahetusel.


SÕNN - reede, 26. juuli

Nädalalõpp tuleb paljutõotav, sest reedel siseneb Neitsi enda planeet Merkuur Neitsi konstellatsiooni. Neitsi on aga Sõnni sõbramärk. Kõikide märkide järgi toob reedene päev Sõnnidele head õnne rahaasjades.

 

KAKSIKUD - reede, 26. juuli

Kui Kaksikute planeet Merkuur siseneb Neitsi märki, toob see alati Kaksikutele head õnne kaasa. Reedene päev peaks Kaksikule väga häid uudiseid kaasa tooma. 


VÄHK - kolmapäev, 24. juuli

  Kolmapäev peaks tooma Vähile häid uudiseid kaasa. 

 

LÕVI - laupäev, 27. juuli

Kuu siseneb sellel päeval Jäära märki, saates Lõvile head energiat. Merkuur on aga Neitsi märgis ja tänu sellele on hea õnn garanteeritud sellel päeval. 

 

 

 

 

NEITSI - reede, 26. juuli

Neitsi planeet Merkuur jõuab sellel päeval koju tagasi. Reedel siseneb suhtlemise planeet Neitsi tähemärki. Selline planeetide seis peaks Neitsile head õnne kaasa tooma. Kõik võimalused on avatud. 

 

KAALUD - teisipäev, 23. juuli

  Teisipäeval teevad Kuu Veevalajas ja Veenus Lõvis teineteisele silma, see aga peaks Kaaludele tooma õnne armastuses. Uued tuuled on puhuma hakkamas. 

 

SKORPION - neljapäev, 25. juuli

  Kuu Kalade märgis annab Skorpionile tiivad ja jõudu, et ta saaks viia oma unistusi ellu. Skorpion peaks tundma nendel päevadel nagu kala vees. Uus peatükk on algamas tema elus.

 

AMBUR - laupäev, 27. juuli

Kuu on sellel päeval Jäära märgis, tuues talle sellega head õnne ja rõõmsaid hetki kaasa. 

 

 

 

 

KALJUKITS - reede, 26. juuli

  Reedene päev motiveerib Kaljukitse. Merkuur on sisenemas ühte Maamärkidest (Neitsi). See peaks Kaljukitsele kaasa tooma palju häid võimalusi kaasa. 

 

VEEVALAJA - teisipäev, 23. juuli

Veenus ja Kuu liidavad oma jõud, et kinkida Veevalajale ilus ja meeldejääv päev. Teisipäeval on Kuu Veevalaja enda märgis. 

 

KALAD - neljapäev, 25. juuli

Teisipäevane päev toob Kaladele mitu head uudist kaasa. Kuu on sel päeval Kalade märgis.

Kommentaare ei ole